Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
Akne – tilstoppede grove porer

Har du ømme kviser og tette porer?

Akne er en betennelsestilstand i huden som oppstår når økt utskillelse av talg tetter igjen talgkjertlene og blokkere hårsekkene. Dette gir tilstoppede grove porer og i mange tilfeller røde ømme kviser.

Akne rammer som regel i 17 til 25 års-alderen, men én av fem kvinner sliter med akne og tilstoppet hud også i voksen alder. Akne er genetisk betinget, men vi vet at hormonelle forstyrrelser kan gi økt talgproduksjon.

Ved tilstoppede porer er det viktig å behandle huden riktig med milde renseprodukter, serum og kremer med eksfolierende og talgregulerende ingredienser. Er du plaget med ømme kviser og underjordiske verkebyller bør du oppsøke profesjonell hjelp da de kan etterlate seg skjemmende arr hvis de ikke behandles riktig. Med riktig behandling er det fullt mulig å bli kvitt problemet.

Dette bør du vite

  • Hormonendringer kan utløse eller forverre akne
  • Ikke klem på huden, det kan gi arr og pigmentforandringer
  • Akne skyldes ikke dårlig renhold
  • Å skrubbe og rense for mye kan gi irritasjon og forverre problemet
  • Sminke og fete oljebaserte kremer kan tette porene
  • Bruk vannbaserte sminkeprodukter og kremer

Vi hjelper deg med akneproblemer

Angelica Bussesund
Hudterapeut

Angelica har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2012. Hun jobber med alle typer hud og hudtilstander og er ekspert på de fleste av våre behandlinger.

Behandlinger – Akne – tilstoppede grove porer

Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år.

Les mer

Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.

Les mer

Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.

Les mer

Forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr grov hud.

Les mer