Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Vår kompetanse – din trygghet

Vi er et bredt sammensatt team av dyktige hudterapeuter, fotterapeuter, sykepleiere og leger, som er oppdatert på nye teknikker og trygge klinikkbehandlinger. Hos oss behandles hud individuelt, og vi deler vår kunnskap slik at du kan ta vare på huden din og gi den riktig hjemmepleie.
Oslo Hudpleieklinikk tatiana smal
Tatiana Smal
Hudlege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet hudlege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Turid Hulbaklien
Turid Hulbaklien
Kosmetisk sykepleier

Turid har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2011, og er en av våre mest erfarne injeksjonsbehandlere. Hun har en Master i injeksjoner og ble sertifisert behandler allerede i 2004. Turid er ekspert på, ut i fra kundens anatomi og utgangspunkt, å behandle slik at de blir den ”beste” utgaven av seg selv.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Astri Tidemann Logan
Astri Tidemann Logan
Kosmetisk sykepleier

Astri har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2012. Hun har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og holder seg kontinuerlig oppdatert på nye behandlinger og teknikker ved å delta på kurs i inn- og utland.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Iren Grønnerud
Iren Grønnerud
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Iren har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2013. Hun er sertifisert innen forskjellige typer injeksjonsbehandlinger og medisinske hudbehandlinger. Hun har svært god kompetanse innen hudforbedring og antiage, og setter opp skreddersydde behandlingsopplegg.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Ida Steen
Ida Steen
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Ida utdannet seg til hudterapeut i 2005 og var ferdig sykepleier i 2014. Hun er kurset av det medisinske legemiddelfirmaet Allergan i ulike injeksjonsteknikker og har god erfaring med estetisk medisinsk hudpleie, deriblant microneedling og ulike peelinger. Hun setter også opp individuelt tilpassede hudprogram med hjemmeprodukter.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Caroline Jevanord
Caroline Jevanord
Kosmetisk sykepleier

Caroline har lang erfaring som sykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk sykepleier ved Senzie Akademiet og jobber både med injeksjonsbehandlinger og hudforbedring.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Tina Nathalie Lindeland
Tina Nathalie Lindeland
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Tina var ferdig utdannet hudterapeut i 2009, og avslutter sykepleierstudiet i juni 2019 med en bachleor-oppgave om brannskader.
Tina er spesialist på alle typer hud og jobber både med klassisk hudpleie, injeksjoner og medisinske behandlinger.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk May-Britt Morad
May-Britt Morad
Hudterapeut og Medisinsk fotterapeut

May-Britt er utdannet hud- og fotterapeut og har jobbet i Oslo hudpleieklinikk siden 1994. Hun er en av våre mest erfarne eksperter på hud med utfordringer. May-Britt jobber også med hudanalyser og skreddersyr hudprogrammer. I tillegg er hun ekspert på laserbehandlinger på pigment, rødhet og hårfjerning.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Andrea Rivas
Andrea Rivas
Hudterapeut

Andrea har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2004. Hun er ekspert på de fleste behandlingene våre og jobber med alle typer hud og hudtilstander. Andrea er også en av våre mest erfarne kundeveiledere.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Njomza Gashi
Njomza Gashi
Hudterapeut

Njomza har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2007. Hun er spesialist på de fleste behandlingene som utføres i klinikkene. Hun er utdannet hudterapeut, og er autorisert strålevernkoordinator, med tilleggsutdannelse innen Laser og IPL-behandlinger. Hun har også produktutdanning fra alle merkene som vi representerer.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Jeanette Benjamin Aker
Jeanette Benjamin Aker
Hudterapeut, massasjeterapeut og ernæringsspesialist

Jeanette har mer enn 30 års erfaring som hudterapeut og har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2019. Hun er ekspert på de fleste av våre behandlinger og jobber mye med hudforbedring hvor hun setter opp individuelt tilpassede behandlingsopplegg ut ifra hudanalyse.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Lene Mogen
Lene Mogen
Hudterapeut

Lene har mer enn 25 års erfaring fra bransjen og har drevet egen klinikk i over 20 år. Hun er ekspert på de fleste behandlingene våre og jobber med alle typer hud og hudtilstander.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Henriette Howard
Henriette Howard
Hudterapeut

Henriette begynte å jobbe i Oslo Hudpleieklinikk i 2006. Hun er ekspert på akneproblemer og har i tillegg god ekspertise innen hudforbedring. Hun jobber med de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Joanna Wyszynska
Joanna Wyszynska
Hudterapeut

Joanna har tre års utdannelse fra London College of Beauty Therapy, og har siden 2009 jobbet som hudterapeut. Hun har solid kompetanse på de fleste av våre medisinske hudbehandlinger, og er i tillegg veldig dyktig med hårfjerning og beauty-behandlinger som vipper og bryn og manikyr.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Unni Olsen
Unni Olsen
Hudterapeut

Unni er utdannet hudterapeut og tok sin Cidesco-utdanning i England i 1980, som en av de første i Norge. Hun har jobbet som praktisk lærer i hudpleie ved den Franske Kosmetologskolen i Oslo og er ekspert på de fleste av våre behandlinger og produkter. Hun jobber med alle typer hud og hudtilstander.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Linda Svanstrøm
Linda Svanstrøm
Hudterapeut

Linda har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2009. Hennes spesialfelt er problemhud og akne. Hun behandler alle hudtyper og utfører alle våre spesialbehandlinger.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Kristin Gillberg
Kristin Gillberg
Hud- og kroppsterapeut

Kristin er CIDESCO-utdannet Hud- og kroppsterapeut fra 2009. Hun har i tillegg kurs i de fleste av våre produktserier. Kristins spesialiteter er hudforbedrende behandlinger med blant annet HydraFacial og forskjellige peelinger, samt produktveiledning og hudanalyse med 3D Skin Scanning.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Angelica Bussesund
Angelica Bussesund
Hudterapeut

Angelica har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2012. Hun jobber med alle typer hud og hudtilstander og er ekspert på de fleste av våre behandlinger.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Leila Sinei
Leila Sinei
Hudterapeut

Leila var ferdig utdannet hudterapeut i 2010. Hun er ekspert på de fleste av våre behandlinger, og har en rekke spesialkurs fra våre leverandører. Leila jobber mye med Green Peel, Hydrafacial, og alle våre syrepeelinger. Hun er også spesialist på våre beauty-behandlinger.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Mariana Nordbergh
Mariana Nordbergh
Hudterapeut

Mariana er utdannet Hud- og Spaterapeut fra Stockholm. Hun jobber med alle typer hud og er ekspert på de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Ann Isabel Nguyen
Ann Isabel Nguyen
Hudterapeut

Ann Isabel er utdannet Hud- og kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet i Oslo. Hun utfører det meste av våre hudpleiebehandlinger, og har i tillegg spesialkompetanse på hårfjerning med sugaring, vippeløft og farging av vipper/bryn.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Aleksander M Grøgaard
Aleksander M Grøgaard
Hudterapeut

Aleksander er utdannet hudterapeut fra Hudpleieakademiet i Oslo. Han har inngående kjennskap til de fleste av våre behandlinger og produktserier og er en dyktig kundeveileder.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Ane Vangen
Ane Vangen
Hudterapeut og kundeveileder

Ane er utdannet hudterapeut fra Beauty Hudpleieskole i Oslo. Hun jobber til daglig som kundeveileder i vår klinikk på Majorstua.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Genevieve Jeffries
Genevieve Jeffries
Hudterapeut og kunderådgiver

Genevieve er utdannet hudterapeut og har inngående kunnskap om alle våre produktserier. Hun jobber til daglig med kundeveiledning som driftsansvarlig i vår klinikk på Majorstua.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk June Maurstad
June Maurstad
Hudterapeut

June er utdannet hudterapeut fra Hudpleieakademiet i Oslo. Hun jobber til daglig som kundeveileder i vår klinikk på Grünerløkka.

Grünerløkka
Oslo Hudpleieklinikk Samra Topic
Samra Topic
Hudterapeut

Samra er utdannet hudterapeut fra Beauty Hudpleieskole i Oslo. Hun utfører de fleste av våre behandlinger og jobber også som kundeveileder i vår klinikk på Majorstua.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Laura Montal
Laura Montal
Medisinsk fotterapeut/Podriatiker

Laura har Bachelor i Podiatri, Mastergrad i idrettspodiatri og spesialisering innen behandling av diabetes-relaterte fotplager. Hun er ekspert på å diagnostisere og behandle sykdomstilstander i føttene.

Majorstuen
Oslo Hudpleieklinikk Monica Krister
Monica Krister
Medisinsk fotterapeut/Hudterapeut

Monica har mange års erfaring som fotterapeut og er svært dyktig i faget sitt. Hun har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2018.

Sentrum
Oslo Hudpleieklinikk Bente Wilhelmsen Clemetsen
Bente Wilhelmsen Clemetsen
Medisinsk fotterapeut

Bente har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2015. Hun har 35 års erfaring som medisinsk fotterapeut, og er svært dyktig på sitt fagområde. Hos Bente er føttene dine i de beste hender.

Sentrum

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev om nye behandlinger og hudpleieprodukter?

Du er nå med i vårt nyhetsbrev!