Vi har fortsatt åpent for behandling klokken 10-18 hver dag, og du kan bestille produkter i nettbutikken døgnet rundt!
Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
CO2 Laser

Hudfornying med Fraksjonert CO2 Laser

Fraksjonell CO2 Laser er den mest effektive behandling for hudoppstramming og behandling av arr, rynker og solskader. Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og skaper soner av varme punkter som bidrar til at huden fornyer seg.

Fornyer ansiktshuden med kun én behandling

Fraksjonert CO2 Laser er en effektiv og sikker metode for å behandle slapp hud, arr etter akne, og solskader som pigmentflekker og fine linjer og rynker. Behandlingen går ut på at laserstrålene går ned i dermis (hudens midtre lag) der de stimulerer cellene til å fornye seg. Dette vil bidra til en foryngelse av huden på sikt. De vanligste områdene å behandle er rundt munnen og øynene, men for en generell hudforbedring brukes laseren over hele ansiktet. Behandlingen utføres med bedøvelse. Synlig resultat vil komme etter noen uker. Resultatet vil bli bedre og bedre etter hvert som tiden går, og optimal effekt vil oppnås cirka 12 måneder etter første behandling. Behandlingen egner seg best for lyse hudtyper, da mørke hudtyper er mer utsatt for pigmentforandringer. I konsultasjonen vil legen avgjøre hvor dypt i huden laseren skal behandle. Behandlinger som foregår i det øverste hudlaget har mindre nedetid enn de behandlingene som går mer i dybden. De første dagene etter behandlingen vil huden være rød og litt hoven. Rødheten kan vedvare i noen dager. Vi setter opp et hudprogram med hjemmeprodukter som du må følge i tiden etter behandlingen.

Har du infeksjoner i ansiktet som kviser og herpes, kan du ikke behandles. Vi behandler kun frisk hud. Det er også viktig at du ikke har brukt A-vitamin-tabletter det siste året før behandling. For å unngå pigmentforandringer er det viktig at du unngår direkte sollys de første tre månedene etter behandlingen, og bruker solbeskyttelse (SPF 50) hver dag.

Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å se om behandlingen er egnet for deg.

 • Strammer opp huden
 • Fjerner pigmentflekker/solskader
 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Reduserer porer
 • Gir jevnere hudoverflate
 • Gir bedre hudtone med masse glød
 • Reduserer arr og strekkmerker

Lege Tatiana Smal

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
PRP (Platelet Rich Plasma)

Ditt eget blod, 100% naturlig

Dette er en vitaliserende hudbehandling hvor pasientens eget blod benyttes for å stimulere hudens cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Dette bidrar til at huden får økt glød og fasthet. Behandlingen passer for alle. Metoden benyttes også til behandling av hår- og hodebunnsproblemer.

Optimal hudfornyelse

Dette er en 100 prosent naturlig behandling av huden, helt uten bivirkninger, komplikasjoner og minimalt med nedetid. Behandlingsmetoden har blitt brukt siden 70- tallet, hvor leger begynte å bruke metoden etter operasjoner for å få sår til å gro raskere. Innenfor estetiske behandlinger fikk fremgangsmåten stor oppmerksomhet etter at Kim Kardashian viste et bilde av seg selv hvor hun hadde fått en såkalt ‘’Vampire facelift’’. Etter behandlingen er det viktig å ikke vaske huden, påføre sminke, svette (trening eller badstue) eller påføre kremer de påfølgende 12 timer. Anbefalt behandlingsforløp er 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Dette er selvfølgelig avhengig av individuelle forventninger og utgangspunkt. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd. Vi gir alltid gratis konsultasjon i forkant for å se om behandlingen er riktig for deg.

– Reduserer linjer og rynker
– Lysner pigmenter
– Reduser porer
– Øker hudens tykkelse og
elastisitet
– Strammer opp huden og
redusere poser under øynene
– Behandlingen egner seg også for hår og hodebunnsproblemer.

Tina Nathalie Lindeland
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Tina var ferdig utdannet hudterapeut i 2009, og avslutter sykepleierstudiet i juni 2019 med en bachleor-oppgave om brannskader.
Tina er spesialist på alle typer hud og jobber både med klassisk hudpleie, injeksjoner og medisinske behandlinger.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Fire & ice

Perfekt rød-løper-behandling

Fire&Ice er en profesjonell og intensiv ansiktsbehandling som raskt og trygt fornyer hudens overflate, reduserer fine linjer og rynker og pigmenteringer, samt polerer, mykgjør og fremskynder cellefornyelsen.

Jevn hud med masse glød

Fire & Ice Facial er rød-løper-behandlingen som er elsket av Hollywoodkjendiser som Halle Berry og Gwyneth Paltrow. Grunnsteinene i behandlingen er en kombinasjon av to terapeutiske masker: Den ekstremt kraftfulle Intensive Resurfacing mask og den avkjølende og balanserende Rejuvenating Mask. Maskene har både aktive og lindrende formler, som fremkaller duft av blant annet varm kanel og frisk, kjølende peppermynte, noe som gjør behandlingen til en sanseopplevelse. Behandlingen avsluttes med en unik kombinasjon av behandlende serum og kremer fra Is Clinical, som arbeider med akkurat dine hudproblemer.

 • Gir masse fukt og glød – Den ultimate vinterbehandlingen

Jeanette Benjamin Aker
Hudterapeut, massasjeterapeut og ernæringsspesialist

Jeanette har mer enn 30 års erfaring som hudterapeut og har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2019. Hun er ekspert på de fleste av våre behandlinger og jobber mye med hudforbedring hvor hun setter opp individuelt tilpassede behandlingsopplegg ut ifra hudanalyse.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Dyprens

Behandlingen som gir deg ren hud

En klassisk dyprens med utklemming passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker og kviser i ansikt, på rygg og decollete.

Grunnleggende behandling for ren, velfungerende hud

Huden er kroppens største utskillelsesorgan og skiller ut talg og avfallsstoffer gjennom porene hele døgnet. Når talg hoper seg opp i porene vil det lett bli infeksjon, og det vi kaller kviser i poren. En vil også oppleve at porene blir større. Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. Under behandlingen renses huden for overflødige hudceller. Deretter legges det på enzymer som løser opp talg, slik at det blir lett og klemme ut talgopphopningene og fjerne sorte prikker. Så tilføres konsentrater som renser, mykgjør og fukter overhuden, før det legges en avsluttende maske som velges i forhold til den enkeltes hud. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.

 • Hudpleieprodukter virker optimalt i ren hud
 • Vi har bonusordning for deg som trenger regelmessig dyprens
 • Ren hud har jevnere hudfarge

Jeg gir deg ren og velfungerende hud

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Easy Glow mesoterapi

Energibombe for huden

Fusion Mesoterapi gir umiddelbart løft og glød og er perfekt før en spesiell anledning eller som en hudforbedrende kur.

Løft og glød uten nedetid

Easy Glow mesoterapi er en behandling hvor ferdigblandede cocktails av aktive ingredienser av farmasøytisk karakter stemples inn i huden med 24 karat gullbelagte nåler. Behandlingen går ut på å stimulere det mellomste laget av huden og bidrar til å øke produksjonen av kollagen og elastin. Synlig resultat i form av glødende og plumpet hud og reduksjon av tørrhetslinjer og rynker kommer allerede etter én behandling. Ønsker du varig resultat anbefales det en kur på 3 til 6 behandlinger hver 10/14 dag.

Reduserer linjer og rynker, lysner pigment, minsker porestørrelse, øker hudens tykkelse og elastisitet, virker oppstrammende og redusere poser under øynene. Behandlingen kan også forebygge hårtap

Title

 • Reduserer linjer og rynker
 • lysner pigment, minsker porestørrelse, øker hudens tykkelse og elastisitet
 • virker oppstrammende og redusere poser under øynene
 • Behandlingen kan også forebygge hårtap

Title

Mariana Nordbergh
Hudterapeut

Mariana er utdannet Hud- og Spaterapeut fra Stockholm. Hun jobber med alle typer hud og er ekspert på de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Mesoterapi

Hudfornyende vitamin-injeksjon

Mesoterapi gir umiddelbar glød til matt og livløs hud og glatter ut tørrhetslinjer og rynker. Behandlingen styrker og forynger huden samtidig som den også stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Gjenoppbyggende hudpleie

Mesoterapi er vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som injiseres rett under hudoverflaten. Dette bidrar til at du får en revitalisert hud og bedre hudhelse. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Mesoterapi benyttes til behandling av hårtap, til generell hudforbedring i ansiktet, på hals og decollete og til behandling av området rundt øynene.

Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av næringsstoffene og mange små stikk, stimulerer også hudens gjenoppbygning. Huden får ny styrke og glød, rynker reduseres og den  optimale fuktbalansen gjenopprettes. Effekten ses med det samme, men best 1–2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler  3–6 behandlinger, da dette vil gi en langvarig effekt i huden.

Etter fullført behandlingskur kan resultatet opprettholdes ved å ta vedlikeholdsbehandling et par ganger i året.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer.

Dette bør du vite

 • Gjenoppretter hudens fuktbalanse
 • Reduserer linjer og rynker
 • Gir en jevn og glødende hud
 • Reduserer arr
 • Reduserer pigmentflekker

Mesoterapi gir huden din et friskt utseende

Iren Grønnerud
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Iren har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2013. Hun er sertifisert innen forskjellige typer injeksjonsbehandlinger og medisinske hudbehandlinger. Hun har svært god kompetanse innen hudforbedring og antiage, og setter opp skreddersydde behandlingsopplegg.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
IPL

Effektiv fjerning av pigment og mørk hårvekst

IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.

Gode resultater på kar, pigment og hårfjerning

Intense Pulsed Light (IPL) brukes for å utføre forskjellige hudbehandlinger inkludert hårfjerning og behandling av pigment (aldersflekker), solskader og sprengte blodkar.

Vi starter alltid med en konsultasjon for å finne ut om du er en kandidat for behandling.

Ved hårfjerning er det optimalt med lys hud og mørke hår, og ved behandling av pigment og blodkar oppnår vi best resultat på vinterblek hud.

Huden smøres inn med en spesialgele. Deretter skyter IPL-apparatet pulserende lys på det aktuelle hudområdet. Dette kan oppleves som om en strikk knipses mot huden. Nedetid avhenger av hvilken tilstand som behandles.

Ved pigmentbehandling vil pigmentet bli grålig og mørkere før det drysser av. Det blir verre før det blir bedre. Det samme gjelder sprengte blodkar, hvor du blir mer rød i huden før blodkarene forsvinner helt.

IPL-behandlinger må gjentas for å oppnå resultater. Hvor mange behandlinger som behøves i ditt tilfelle får du opplyst om på konsultasjonen.

Dette bør du vite
 • Best resultat på lys hud og mørke hår
 • Nedetid på blodkar- og pigmentbehandling
 • Nødvendig med gjentagende behandlinger

Snakk med meg om IPL behandling

Njomza Gashi
Hudterapeut

Njomza har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2007. Hun er spesialist på de fleste behandlingene som utføres i klinikkene. Hun er utdannet hudterapeut, og er autorisert strålevernkoordinator, med tilleggsutdannelse innen Laser og IPL-behandlinger. Hun har også produktutdanning fra alle merkene som vi representerer.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Hyaluronsyrefillere

Få tilbake dine ungdommelige trekk

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

Effektiv behandling mot tretthetstegn og rynker

Vi injiserer hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi bruker også hyaluronsyre til å behandle lepper, hender og hals.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene. Når hyaluronsyren svekkes blir huden ujevn og tørr og mister elastisitet – og linjer og rynker dukker opp. Hyaluronsyre har evnen til å binde vann, så når huden behandles blir den fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres. Hyaluronsyre brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas.

Dette bør du vite
 • Ingen nedetid, men kan få blåmerke
 • Umiddelbare resultater
 • Behandlingen påvirker ikke ansiktstrekk og mimikk

Fillere gir deg både volum og løft

Astri Tidemann Logan
Kosmetisk sykepleier

Astri har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2012. Hun har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og holder seg kontinuerlig oppdatert på nye behandlinger og teknikker ved å delta på kurs i inn- og utland.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Veinwave

Fjerning av sprengte blodkar

Veinwave™ er en effektiv teknikk som umiddelbart fjerner tynne sprengte blodkar, såkalte spindelvevårer, i ansiktet, rundt nesen og på lår og legger.

Smertefri behandling av blodkar

Veinwave er en metode som brukes for å eliminere sprengte blodkar i huden gjennom termokoagulering (varme).

Prosedyren er smertefri, uten risiko for blåmerker, arr eller pigmentering. Resultatet kommer umiddelbart – blodkar forsvinner i løpet av minutter.

Rett etter behandlingen kan man utføre daglige aktiviteter uten restriksjoner. Etter noen dager vil det dannes små skorper langs det behandlede området. Dette er normalt, krever ingen spesiell behandling, og vil forsvinne av seg selv.

Behandlingen anbefales ikke på mørk hud eller om du har planlagt en solferie. Anbefales heller ikke gravide og ammende.

Dette bør du vite
 • Ingen nedetid
 • Umiddelbare resultater
 • Smertefritt og effektivt

Veinwave gir umiddelbart resultat

Njomza Gashi
Hudterapeut

Njomza har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2007. Hun er spesialist på de fleste behandlingene som utføres i klinikkene. Hun er utdannet hudterapeut, og er autorisert strålevernkoordinator, med tilleggsutdannelse innen Laser og IPL-behandlinger. Hun har også produktutdanning fra alle merkene som vi representerer.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Fotpleie

Vakre velstelte føtter

En fotpleiebehandling hos oss innebærer fotbad, fjerning av hard hud på hælene og stell av neglene.

Gi føttene regelmessig pleie

Vi fjerner tørr og hard hud og steller neglene. Vi tilbyr også fotspa, fotmassasje og lakking (vanlig eller fransk). Velger du lakk bør du beregne litt ekstra tid. Ta gjerne med åpne sko til bruk etterpå.

I tillegg kan du bestille ekstra tid til god fotmassasje. Velg behandling: 30, 60 eller 90 min.

Dette bør du vite
 • Regelmessig fotpleie kan forebygge hard hud, hælsprekker og inngrodd negl.

Føtter trenger også omsorg

Joanna Wyszynska
Hudterapeut

Joanna har tre års utdannelse fra London College of Beauty Therapy, og har siden 2009 jobbet som hudterapeut. Hun har solid kompetanse på de fleste av våre medisinske hudbehandlinger, og er i tillegg veldig dyktig med hårfjerning og beauty-behandlinger som vipper og bryn og manikyr.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk