Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
PRP

Et naturlig ansiktsløft

PRP behandling bruker stamceller høstet fra ditt eget blod for å stimulere hudens naturlige cellefornyelse og produksjonen av kollagen og elastin. Behandlingen gir huden din økt fasthet og jevnere farge, og kan redusere porer, rynker og hudskader.

Optimal hudfornyelse

PRP (Platelet Rich Plasma) er en naturlig foryngende behandling som bruker vekstceller/ stamceller høstet fra en blodprøve av ditt eget blod. Stamcellene injiseres inn i det aktuelle området du ønsker å behandle. Dette stimulerer hudens naturlige cellefornyelse og øker produksjonen av kollagen og elastin, noe som igjen gir deg økt fasthet, jevnere farge, og det reduserer porer, rynker og hudskader. Selve behandlingen tar om lag 30 minutter og har minimalt med nedetid. De påfølgende 24 timene anbefaler vi at du ikke vasker huden, påfører sminke, trener deg svett, tar badstue eller påfører kremer. Vi anbefaler et behandlingsprogram på 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Slik oppnår du et godt resultat som varer lengre.

*Vi har høye hygienekrav. *Behandlingen utføres kun av offetlig godkjent helsepersonell.
*PRP kan redusere linjer og rynker, lysne pigmenter, redusere porer, øke hudens tykkelse og elastisitet, stramme opp huden og redusere poser under øynene. *PRP kan forebygge hårtap.

Oslo Hudpleieklinikk Tina Nathalie Lindeland

Tina Nathalie Lindeland
Kosmetisk sykepleier og hudterapeut

Tina var ferdig utdannet hudterapeut i 2009, og avslutter sykepleierstudiet i juni 2019 med en bachleor-oppgave om brannskader.
Tina er spesialist på alle typer hud og jobber både med klassisk hudpleie, injeksjoner og medisinske behandlinger.

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.
Rynkebehandling
Med botulinumtoxin kan du redusere rynker rundt øynen, i pannen og rundt munnen.
Microneedling
Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.
IPL Laser
IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.
Kjemisk peeling
Kjemiske peeling oppnår gode resultater på hud med solskader, rynker, arr, grove porer og misfarget hud.
Microstrøm
Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.
Skinscanning 3D hudanalyse
Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år.