Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat

Våre brands

En god hudforbedring starter alltid med et personlig hudprogram og gode hudpleierutiner. Vi har produkter for enhver hudtype og hudtilstand. Våre eksperter hjelper deg med å finne de produktene som passer best til din hud. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Telefon: 22468850.

ZO Skin Health

En medisinsk hudpleieserie som gjør huden yngre.
Serien består blant annet av det godt dokumenterte virkestoffet, retinol, som gjennom forskning har en bevist effekt på reduksjon av rynker og foryngelse av huden.
Produktserien er utviklet av den amerikanske hudlegen dr. Zein Obagi.


Skinbetter Science
Skinbettersciense skiller seg ut fra andre hudpleiemerker med ny teknologi som leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt og med stor presisjon. Blant annet så inneholder produktene AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon.


iS Clinical

Is Clinical er utviklet av selskapet Innovative Skincare, med base i Los Angeles. Produktene er fremstilt av naturlige botaniske ingrediensene av farmasøytisk grad, og består av resultatorienterte anti-aldrings og hudforbedrende formler til alle hudtyper. Det foreligger klinisk dokumentasjon på alle ingrediensene som benyttes. Hudpleiekonseptet er enkelt, med få produkter, og går ut på å rense, behandle, fukte og beskytte.


Priori

PRIORI er en tilpasningsdyktig hudpleieserie som er nøye formulert ved hjelp av avansert bioteknologi for å kunne tilføre huden eksakt hva den trenger. Produktene er formulert slik at de kan lese spesifikke behov for etterfylling av for eksempel fukt,  næring og beskyttelse. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå.


Elixir cosmeceuticals

Denne serien er utviklet av Norske hudleger og kan vise til dokumentert effekt på vanlige hudproblemer og aldersforandringer i huden. Kremene kan brukes alene eller som en del av et skreddersydd hudprogram.


Exuviance

Exuviances hudpleieprodukter har dokumentert effekt, og er basert på de verdenspatenterte oppdagelsene til professorene Eugene van Scott og Ruey Yu (Princeton, USA). Forskningen og utviklingen bak Exuviance har pågått i mer enn 50 år. Excuviance består av en rekke hudpleieserier til ulike hudtyper og hudtilstander som kan vise til svært gode resultater.


Babor

Tyske Babor kjennetegnes av seriøsitet og kvalitet. Konsernet gjør sin egen forskning og har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene, før produktene endelig når forbrukermarkedet.


Matis

Matis sine hudpleieprodukter til ansikt og kropp er basert på det beste naturen har å by på av planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. Produktene er dessuten multiaktive, det vil si at det er mange ulike aktive ingredienser og effekter i ett og samme produkt. Samtidig legges det vekt på delikate plantedufter og behagelige konsistenser.


Elemis

Denne serien er utviklet i England og er i dag en av verdens ledende spa- og hudpleiemerker. Elemis anses som et av de mest banebrytende merkene på markedet som kombinerer den aller nyeste teknologien med det beste av naturlige ingredienser.


Decleor

Decléor er en fransk hudpleieserie som tilbyr et stort utvalg av naturlige hudpleieprodukter til ansikt og kropp, basert på essensielle planteoljer. Produktene har naturlig duftende og konserverende egenskaper, og planteoljene trenger raskt ned i huden der de virker pleiende og balanserende.


Duve Medica

Duvé Medica er et hudprogram som fokuserer på å forbedre de fleste hudtilstander. Serien er utviklet i Skandinavia for skandinavisk hud og har eksistert på markedet i mer enn tjue år.


Dr. Christine Schrammek

Serien ble utviklet av den tyske hudlegen Dr. Christine Schrammek for snart 60 år siden. Den består av planteingredienser som er medisinsk utviklet og utprøvd verden over i en årrekke. Den anerkjente salongbehandlingen, Green Peel, kombineres ofte med hjemmeprodukter for best mulig effekt.


Cuvget

Denne norske serien er blitt en sensasjon verden over. Den er utviklet i samarbeid med forskere fra universitetet i Tromsø og er basert på ingredienser fra arktiske strøk. Serien inneholder blant annet ekstrakt fra Chagasopp, som i en klinisk studie viste seg å gi bedre resultater på rynker og hudforbedring enn A-vitaminsyre.


Colorscience

Colorescience er en førsteklasses hudforbedrende mineralmakeup-linje som består av høykvalitets ingredienser, rene mineralformuleringer, solbeskyttelse og luksuriøse farger. Serien kommer fra USA og anbefales av The Skin Cancer Foundation for sin høye SPF-beskyttelse.


bareMinerals

Dette er verdens største og mest populære mineralmakeupserie. De har et stort utvalg av produkter og holder seg konstant oppdatert på det siste innen makeuptrender.


Vita Liberata

Vita Liberata er en trygg og hudvennlig selvbruningsserie fra Irland. Alle produktene inneholder naturlige og økologiske ingredienser. Selvbruningsproduktene til ansikt og kropp kommer i form av mousse, krem eller olje. Alle med et ”moisture lock-system” som virker fuktighetsbevarende på huden. Produktene er nærmest luktfrie, og gir huden en jevn, naturlig brunfarge.


Gehwol

Størst innen profesjonell fotpleie. Utviklet i Tyskland i 1868. I dag er de markedsledende med profesjonelle produkter innen pleie av sykdomstilstander i føttene og kosmetiske behandlinger av føtter og negler på føttene.


Coola

Miljøvennlig solpleieserie fra California med både selvbruningsprodukter og solbeskyttelse til både ansikt og kropp.


Grande Cosmetics

Pleiende makeup for vipper, bryn og lepper.


Letsip Face Fitness
Letsip Face Fitness er et treningskonsept for ansiktet som er utviklet av den norske sykehuslogopeden, Bjarte Høydal. Regelmessig bruk av Face Fitness-programmet vil gi huden mer spenst og glød. Fine linjer og rynker reduseres og ansiktskonturen løftes.

Letsip Face Fitness Kit består av:
V1 Elektrisk hendel for stimulering av musklene rundt øyne, munn og kinn.
S5 Treningsmanual for lepper, kinn og hake muskulatur.
S2 Treningsmanual for de små musklene i leppene og for kinnmuskulatur.
USB-adapter og ledning.
QR kode og link til Letsip Face Fitness treningsvideo.