Din handlekurv

10 år yngre hud på åtte uker

For en tid tilbake stod Ana Santos (46) frem i Dagbladet Magasinet med sin hudforyngende reise i Oslo Hudpleieklinikk MEDISPA.

– Jeg er strålende fornøyd med resultatet.  Det er et friskere og mer opplagt ansikt som møter meg i speilet. Huden kjennes sunnere, og jeg føler meg yngre og freshere, forteller hun.

I en periode på åtte uker gjennomgikk Ana et hudforyngende behandlingsprogram i vår klinikk på Majorstua. Dette bestod av flere typer kosmetiske behandlinger i klinikken, og et eget skreddersydd hudprogram til hjemmebruk med produkter fra Skinbetterscience. Det ble tatt før- og etterbilder med 3D Skinscanning. Resultatet viste at Anas hud i denne perioden ble hele 10 år yngre.

Før og etter behandling:

Dag 1:

I første behandling fokuserte vi på generell hudforbedring i hele ansiktet for å redusere pigment, sprengte blodkar, store porer, rødhet og mangel på spenst.

Vi benyttet IPL (Intense Pulsed Light) i hele ansiktet for en generell hudforbedring, og deretter Co2-laser rundt øynene for å stramme opp og fjerne rynker.

Både IPL og CO2 laser bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere varme til forskjellige lag med hud, alt etter hva vi ønsker å behandle. Dette bidrar til at cellene stimuleres til å fornye seg, og resultatet blir en foryngelse av huden.

Rett etter IPL og CO2 fikk Ana en PRP behandling hvor vi bruker klientens eget blodplasma, som igjen stimulerer til økt cellefornyelse og fremmer kollagenproduksjonen. Til sammen gir disse behandlingene en best mulig hudfornying.

Varighet: Resultatet av disse behandlingene vil bli bedre og bedre etter hvert som tiden går. Optimal effekt vil oppnås cirka 6 til 12 måneder etter første behandling. Effekten er varig, men hudens naturlige aldringsprosess stopper ikke opp. Derfor anbefaler vi alltid et skreddersydd hudprogram til hjemmebruk.

Dag 2:

Fordi huden trenger fire til seks uker på å fornye seg, satte vi opp neste time for injeksjonsbehandlinger etter fire uker.

Det ble injisert små mengder med botulinumtoxin i muskulaturen i pannen, i sinnarynken mellom øyebrynene, rundt øynene og rundt munnen.

For å tilføre mer volum, samt redusere dype rynker, ble det injisert hyaluronsyrefiller i kinnben, lepper og i rynken fra nesen til munnviken.

Deretter brukte vi en annen type hyaluronsyre (Profhilo) som ikke øker volumet i huden, men som tilfører fukt i dybden og etterlater huden jevn og fast uten at ansiktsformen endres. Til slutt fikk Ana Mesoterapi for å styrke hudoverflaten og tilføre fukt. Behandlingen, som går ut på at hyaluronsyre og andre næringsstoffer punktvis legges under huden, ble utført i kinnene og i området rundt øynene.

Kombinasjonen av næringsstoffene og mange små stikk, stimulerer også hudens gjenoppbygning, og øker produksjonen av kollagen og elastin. Huden får ny styrke og glød, rynker reduseres og den naturlige fuktbalansen gjenopprettes.

Varighet: Botulinumtoxin har en varighet på 4-6 måneder. Men rynkene reduseres ytterligere for hver gang man tar behandlingen fordi mimikken svekkes. Hyaluronsyrefillere holder i fra åtte måneder til et år, avhengig av hvilket område som behandles.

Er dette noe du kunne tenke deg? Har du spørsmål om behandlinger og priser? Ta kontakt med oss på telefon 22 46 88 50, og på epost: kontakt@hudpleieklinikken.no.

Du kan lese Dagblad-artikkelen om Ana her.

Hos våre dyktige behandlere er du og huden din i de beste hender.

Velkommen!

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Gå til nettbutikken

Visste du at vi også har en nettbutikk med et stort utvalg produkter? Se utvalget her​

Bestill time/konsultasjon