Din handlekurv

Slik trener du ansiktsmusklene dine

Oslo Hudpleieklinikk Medispa har testet ut et helt nytt treningskonsept til ansiktet, utviklet av en norsk logoped. Etter seks til åtte uker på dette treningsprogrammet kan du oppnå store forandringer i hudkvaliteten.

– Å trene ansiktet i seks minutter daglig med Letsip Face Fitness, kan i løpet av få uker redusere rynker og gi huden et naturlig løft med mer spenst og glød, sier sykehuslogoped og Letsip-gründer Bjarte Høydal.

I samarbeid med Oslo Hudpleieklinikk Medispa ble treningsverktøyene testet ut på flere testpersoner over en periode på 6 til 10 uker i fjor sommer. En av testpersonene, Beate Brunstad (45), Nordic Academy Coordinator i SATS,  er nå blitt ambassadør for Letsip Face Fitness. Resultatene hun fikk etter ti ukers trening var oppsiktsvekkende.

– Før jeg begynte å trene med Letsip treningsprodukter, tok jeg en hudskanning i Oslo Hudpleieklinikk Medispa. Dette ville jeg gjøre for å sjekke om treningen ville gi resultater. Jeg tok en ny skanning i etterkant, og det viste seg at ansiktet mitt hadde fått et løft, hudkvaliteten var betydelig bedre med mer glød, og rynkene mine var redusert med over 50 prosent, forteller Beate.

Eier av Oslo Hudpleieklinikk Medispa, Anne Berit Eide  ser en økende etterspørsel etter naturlige behandlinger og har stor tro på Letsip Face Fitness.

– Her er et godt treningsapparat og god instruksjon. Det er bare og sette i gang og være flink til å trene. Denne muskulaturen er akkurat som resten av kroppen. Er du flink med treningen, så får du resultater. Det er jo også slik at bevegelse er grunnlag for all sunnhet i hudvevet. Så i grunnen burde alle ha fordeler av og bruke Letsip Face Fitness.

– Når du trener ansiktet jevnlig skjer det samme som når du trener kroppen. Blod- og lymfesirkulasjonen økes. Oksygen- og cellefornyelsen øker og utdrivelsen av slaggstoffer fremmes. Bruker du Face Fitness-programmet fra Letsip regelmessig, vil du merke at huden får mer spenst og glød. Fine linjer og rynker reduseres og ansiktskonturen løftes. Letsip Face Fitness er dessuten ypperlig å kombinere med andre av våre hudforbedrende behandlinger, sier hun.

Letsip Face Fitness Kit består av:
V1 Elektrisk hendel for stimulering av musklene rundt øyne, munn og kinn.
S5 Treningsmanual for lepper, kinn og hake muskulatur.
S2 Treningsmanual for de små musklene i leppene og for kinnmuskulatur.
USB-adapter og ledning.
QR kode og link til Letsip Face Fitness treningsvideo. 

Du kan lese mer om Letsip og resultatene til Beate Brunstad på nettsiden til Letsip-facefitness.no  https://letsip-facefitness.no/

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Gå til nettbutikken

Visste du at vi også har en nettbutikk med et stort utvalg produkter? Se utvalget her​

Bestill time/konsultasjon