Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Ledige stillinger i Oslo Hudpleieklinikk Medispa

Vi søker etter deg som liker å jobbe i et hektisk miljø, og som er positiv, omgjengelig og kundeorientert. Du må også være tilpasningsdyktig med hensyn til arbeidstid, og være villig til å jobbe kvelder og lørdager.

RENHOLDER/MERCHANDISER
Våre tre avdelinger har behov for deg som liker å holde orden og kvalitetssikre våre hygieneregler . Du vil også ha ansvar for vareeksponering og annet forefallende arbeid i våre tre klinikkbutikker. Stillingen er i første omgang et engasjement på 3 mnd. Oppstart snarest mulig. Det er en fordel om du er hudterapeut.

KUNDEVEILEDER
Vi søker kundeveiledere til våre klinikkbutikker, og på telefon/skype. Som kundeveileder er du ansvarlig for salg, rådgivning og oppfølging av hudprogrammer, samt følge opp alle spørsmål fra kunder om våre hudpleieserier og behandlinger. Du må kunne bruke skinscanner i dine konsultasjoner.
Kvalifikasjon er hudterapeut eller kosmetisk sykepleier med erfaring fra lignende arbeid.

HUDTERAPEUT
Vi søker deg som har erfaring med avanserte hudpleiebehandlinger. Du skal kunne sette opp hudpleieprogrammer ved hjelp av skinscanner , ha dokumentere sertifiseringer innen mekaniske og kjemiske peelinger, microneedling og behandlinger med microstrøm. Du skal også ha god kjennskap til, og kunne informere om, behandlinger som krever helseautorisasjon.
Det er en fordel at du kan digital journalføring.

Ta kontakt med karijanne@hudpleieklinikken.no

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev om nye behandlinger og hudpleieprodukter?

Du er nå med i vårt nyhetsbrev!