Din handlekurv

riktig solbeskyttelse for din hud

Bruk riktig solbeskyttelse for din hud

6

Husk at uansett hudtype eller hudtilstand, er solbeskyttelse viktig for å beskytte mot for tidlig aldring, solskader og hudkreft. Finn en solkrem som passer din hudtype og sørg for å bruke den riktig og jevnlig.

Har du spørsmål om å velge riktig solbeskyttelse for din hud, ta kontakt, våre hudterapeuter er alltid klare til å hjelpe deg.

Fet og kombinert hud

2

Fet hud og kombinert hud produserer mer olje enn normalt, noe som kan forsterkes av varme og svette om sommeren. Overproduksjon av talg gir blankere hud, større porer og mer akne.

Våre solkremer for fet hud har lett konsistens, tilstopper ikke porene, og absorberes raskt i huden for en matt finish. 

Normal hud

1

Normal hud har en god balanse av olje og fuktighet, og kan generelt tåle solen godt. Likevel kan normal hud bli litt tørrere enn normalt etter overeksponering fra solen.

Dette kan igjen føre til for tidlig aldring og økt risiko for solskader og hudkreft.

Våre solkremer for normal hud er designet for å beskytte, nære og støtte hudens naturlige reparasjonsprosesser.  Formulert med høy solfaktor og antioksidanter som bidrar til å bekjempe aldringstegn og solskader.

 

Tørr hud

3

Tørr hud i solen kan føre til mer tørrhet, flassing og økt risiko for rynker og fine linjer. Uten riktig beskyttelse, er tørr hud mer utsatt for solbrenthet og langvarige solskader.

Har du tørr hud, er det viktig å opprettholde hudens fuktighetsnivå samtidig som du beskytter den mot solen.

Våre solkremer for tørr hud er kombinerer nærende ingredienser som gir fukt og høy solfaktor. 

5

Sensitiv hud er mer utsatt for solbrenthet og andre solrelaterte hudproblemer, inkludert solallergi og solutslett. Langvarig soleksponering kan også forverre eksisterende hudtilstander.

Sensitiv hud kan ofte oppleve at huden reagerer på sterke ingredienser, og har behov for milde og beroligende produkter. Våre solkremer for sensitiv hud er hypoallergene, fri for parfyme og parabener, og tilbyr høy solfaktor for optimal beskyttelse.

Rødhet

4

Uten riktig solbeskyttelse, kan soleksponering føre til forverring av rødhet og irritasjon. Det kan også øke risikoen for rosacea-utbrudd eller økt sensitivitet. 

Våre solkremer for hud med rødhet er utformet med høy solfaktor og beroligende ingredienser som hjelper til å redusere rødhet og inflammasjon, samtidig som de tilbyr bredspektret solbeskyttelse.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være først ute med oppdateringer på nyheter, kampanjer, hudtips og personaliserte tilbud til deg som kunde.

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill behandling eller konsultasjon