Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Sensitiv hud

Rød og tørr hud med utslett som klør

Blir du lett rød og irritert i huden? Føles huden stram og tørr? Da har du sannsynligvis en sensitiv hud.

Sensitiv hud er en hudtilstand der huden ofte er tørr og stram med utslett og rødmussede områder. Tilstanden skyldes en svak hudbarriere. Sensitiv hud er spesielt utsatt for å få kviser, eksem og rosacea. Også en fet eller kombinert hudtype kan bli sensitiv. Typiske kjennetegn på sensitiv hud er at den lett bli rød, irritert og solbrent, og at den reagerer på indre og ytre påvirkning som hva du spiser og hva du smører på huden. Ved behandling av sensitiv hud setter vi alltid opp et individuelt hudprogram for å styrke hudbarrieren og få tilbake en sunn og velfungerende hud.

Dette bør du vite

  • Sensitiv hud kan forebygges med riktig hudpleie
Oslo Hudpleieklinikk Ann Isabel Nguyen

Jeg kan hjelpe deg med sensitiv hud

Ann Isabel Nguyen
Hudterapeut

Ann Isabel er utdannet Hud- og kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet i Oslo. Hun utfører det meste av våre hudpleiebehandlinger, og har i tillegg spesialkompetanse på hårfjerning med sugaring, vippeløft og farging av vipper/bryn.

Behandlinger – Sensitiv hud

Oslo Hudpleieklinikk microstrom

Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.

Oslo Hudpleieklinikk HydraFacial2

Forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr grov hud.

Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år.

Gratis frakt i vår nettbutikk!

Her er våre anbefalinger