Vi har fortsatt åpent for behandling klokken 10-18 hver dag, og du kan bestille produkter i nettbutikken døgnet rundt!
Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Slapp hud

Trenger huden din et lite løft?

Slapp hud er en naturlig del av aldringsprosessen og skyldes tap av kollagen, hyaluronsyre og fettvev. Vi har behandlingene som kan gi deg et yngre og friskere utseende.

Etter hvert som vi blir eldre brytes kollagen- og elastinnivåene i huden ned. Hudens evne til å holde på fuktighet reduseres og den underliggende støttestrukturen blir slappere. Huden blir tynnere, mer skjør og mister volum. Dette bidrar til at ansiktstrekkene dras nedover, noe som gjør at vi ser eldre og trettere ut. De første tegnene på volumtap og slappere hud kommer til syne under øynene, i munnvikene og i de nasiolabiale foldene fra nesen til munnviken. Kollagen i kremer kan ikke erstatte kroppens eget, men kan fungere ypperlig som fuktgiver. Ved volumtap og slapp hud trenger du profesjonell behandling for å få i gang hudens kollagenproduksjon og for å tilføre volum. Vi kan vise til svært gode resultater med injeksjonsbehandlinger, V-Softlift (trådløft) og microstrøm.

Dette bør du vite

  • Det beste du kan gjøre for å forebygge aldrende og slapp hud er å bruke høy solfaktor og produkter med aktive ingredienser som A-vitamin (retinol), og antioksidanter som blant annet C-vitamin.

Vi gjenskaper volum og spenst i huden

Caroline Jevanord
Kosmetisk sykepleier

Caroline har lang erfaring som sykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk sykepleier ved Senzie Akademiet og jobber både med injeksjonsbehandlinger og hudforbedring.

Behandlinger – Slapp hud

Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.

Les mer

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven.

Les mer

IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.

Les mer

Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.

Les mer