Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Ta med deg dine gode hudpleierutiner på ferie

Uansett om du skal på fjellet eller til varmere strøk i høstferien, må du ikke glemme å ta med deg dine gode hudpleierutiner.

Daglig rens, pleiende krem og SPF-beskyttelse er et must for å unngå at huden blir matt, tørr og skadet av UV-strålingen. Og selv om du er på fjellet, hvor du kanskje ikke utsettes for så sterkt sollys, er det UVA-strålene som går dypest ned og sørger for at huden eldes.

Derfor anbefaler vi alltid høy SPF beskyttelse med minst faktor 30 når du skal oppholde deg utendørs – uansett hvor du befinner deg.

Men det er også viktig å tilføre huden masse fukt siden både solen, den kalde høstluften og forurenset byluft kan bidra til at huden blir tørr og kommer i ubalanse.

Så i tillegg til høy SPF-beskyttelse, er en god fuktighetsmaske en bra investering for hudhelsen din akkurat nå. Og for at masken skal trekke godt inn i huden, er det viktig å bruke en effektiv peeling i forkant.

Kom gjerne innom en av våre butikker for profesjonelle produktråd til din hud. Eller sjekk ut våre produktanbefalinger her fra nettbutikken:

Priori LCA fx161 – Hydrofill Masque. En luksuriøs fuktighetsmaske som etterlater huden myk med masse glans og glød.

Dr. Schrammek Hydra Maximum Mask. Denne masken gir intens fukt til tørr hud, samtidig som den virker beroligende på hudoverflaten.

Matis Re-Sculpting Mask . En lett multiaktiv maske som både peeler og tilfører fukt.

Matis Sun Protection Milk Spf 30. Solbeskyttelse til moden hud med faktor 30 som tilfører masse fukt og motvirker pigmentdannelse.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev om nye behandlinger og hudpleieprodukter?

Du er nå med i vårt nyhetsbrev!