Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat

Tørr og tilstoppet hud?

av Lege Joel Touma

Brunfargen blekner, og huden føles tørr og tilstoppet. Kjenner du deg igjen? Da er det kanskje på tide med en hudfornyende behandling.

Pigmentflekker, tørr hud, tette porer og småkviser er vanlige hudtilstander hos mange nå som høsten er i anmarsj. Mange pøser på med fuktighetskremer og masker i håp om at huden skal bli myk og balansert igjen, men det huden egentlig trenger er en skikkelig dyprens. Huden danner sin egen fukt hvis den er ren og har en velfungerende hudbarriere. Hvis hudbarrieren er tilstoppet, samles alt under huden og det bryter ut en betennelsestilstand. For å få tilbake en frisk hudbarriere og velfungerende hud, er det viktig å oppsøke profesjonell hjelp. Det finnes flere gode behandlinger du kan ta i våre klinikker som gir umiddelbart bedring og synlig effekt, blant annet kjemisk peeling, hydrafacial og hudsliping, men man bør også være flink med å bruke et tilpasset hudprogram til hjemmebruk.

Behandling med Lege Joel Touma

I våre klinikker har vi effektive hudprogram fra blant annet ZO Skin, Elixir, Is Clinical og Priori. Ta kontakt med en av våre eksperter for konsultasjon, så finner vi et behandlingsopplegg som vil få huden din i balanse igjen.

Kontakt oss
Oslo Hudpleieklinikk
kontakt@hudpleieklinikken.no
+47 22 46 88 50
(kl. 09:00 – 12:00)