Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat

Visste du at, like viktig som å smøre med SPF, er det å få renset alt av?

Å rense huden etter en lang dag med sol, bading og gjentatte ganger smøring av SPF er viktig. Sol, salt og kjemikalier må fjernes fra huden for at den skal regenerere seg optimalt om natten. Slik vil huden stråle, ikke tørkes ut og ikke minst brunfargen vil bli finere. Kremer med SPF inneholder ofte oljer som best renses av med en oljebasert rens. Disse rensene er milde for huden og kan enkelt kombineres med ditt eksisterende hudprogram. Du renser først med en oljebasert rens og deretter bruker du den rensen du vanligvis bruker. Har du behov for å dyprense huden kan du også kombinere det med en oljebasert skrubb et par ganger i uken. Husk at hele kroppen trenger pleie. Derfor har vi satt opp denne guiden

Her er renserutinen du bør ha i sommer

2. Rens huden på kroppen

Også huden på kroppen har godt av å renses ordentlig. Dette bidrar til at huden får tilført den fuktigheten og næringen den trenger og styrker beskyttelsen den trenger i solen.

3. Skrub kroppen

Etter en god rens er det deilig for huden å bli peelet slik at døde hudceller forsvinner og huden kan regeneres. Huden vil bli mer fuktig og brunfargen jevnere.

4. Smør deg inn

Når huden renset og peelet etter en lang dusj er det ingenting som er så deilig som å smøre seg inn med en nydelig body lotion. Smør deg inn og nyt sommeren!

God Sommer!