Tilbud!

Matis Réponse Corrective – Lift-Perf

Opprinnelig pris var: 1369,00 kr.Nåværende pris er: 889,00 kr.

-35%

Matis Lift-Perf er en eksklusiv anti-aging behandling som kombinerer avanserte peptider og naturlige ekstrakter for å stramme, fukte og forynge huden.

Dens unike formel tilbyr umiddelbar oppstramming og gradvis forbedring av hudens overflate, noe som gir en plumpet hud og frisk glød.

Tomt på lager

Trykk her for å melde deg inn i SkinCoach

  • Bonuspoeng på alle kjøp
  • 20% velkomstrabatt
  • Personlig Profil
  • Gratis Frakt

Trykk her for mer om SkinCoach medlemsskap

 

Trygg betaling

Oppnå Øyeblikkelig Glød med Matis Réponse Corrective – Lift-Perf

Matis Réponse Corrective – Lift-Perf er et revolusjonerende hudpleieprodukt designet for å adressere og forbedre tegn på aldring. Denne kraftfulle formuleringen er spesielt utviklet for moden hud som krever øyeblikkelig løft og langvarige forbedringer i hudens fasthet og tekstur.

Hvem passer Lift- Perf for?

Dette produktet er ideelt for alle hudtyper, spesielt de med moden hud som ønsker å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som hudens elastisitet forbedres.

Hvem bør unngå dette produktet

Personer med svært sensitiv hud eller de som er allergiske mot noen av ingrediensene, bør konsultere med en hudlege før bruk.

Viktige Egenskaper og Fordeler

  • Øyeblikkelig løftende effekt: Tilbyr en oppstrammende følelse umiddelbart etter påføring.
  • Langvarig fuktighet: Hyaluronsyre i formelen hjelper med å låse inn fuktighet, noe som fører til en hydrert og fyldigere hud.
  • Reduserer aldringstegn: Peptider og Avena Sativa (havre) ekstrakt arbeider sammen for å jevne ut fine linjer og fremme hudens regenerering.

Hovedingredienser og Effekt

  • Avena Sativa (Oat) Kernel Extract: Havre-ekstrakt er kjent for sine beroligende egenskaper. Det hjelper til med å berolige irritert hud og har anti-inflammatoriske fordeler. I tillegg gir det en umiddelbar oppstrammende effekt på huden, noe som gjør den glattere og strammere ved påføring.
  • Sodium Hyaluronate: Dette er en form for hyaluronsyre, et stoff som naturlig finnes i kroppen. Det er kjent for sin evne til å trekke til seg og holde på fuktighet i huden. Dette gir huden en plumpet, hydrert følelse og utseende, og reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
  • Palmitoyl Tripeptide-1: Dette er et peptid som bidrar til å stimulere kollagenproduksjon i huden. Kollagen er avgjørende for hudens fasthet og elastisitet. Ved å fremme kollagenproduksjon, hjelper dette peptidet til å forbedre hudens struktur, redusere rynker og forbedre hudens generelle ungdommelighet.

Anbefalt Bruk

Påfør en liten mengde av kremen på ren hud hver morgen og kveld. Masser forsiktig inn i ansiktet og halsen med oppadgående bevegelser til produktet er fullstendig absorbert.

AQUA (WATER), C15-19 ALKANE, PROPANEDIOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, POLYGLYCERYL-3 DISTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, SILICA, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, C10-18 TRIGLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, SODIUM HYALURONATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, SODIUM LACTATE, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), O-CYMEN-5-OL, SODIUM HYDROXIDE.

Tilleggsinformasjon

Merke

Matis

Passer for

Alle hudtyper, Dehydrert hud, Fet hud, Fine linjer og rynker, Store porer, Tørr hud

Produkttype

Dagkrem, Nattkrem

Ingrediens

, ,

Mengde

50 ml

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Matis Réponse Corrective – Lift-Perf”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *