Din handlekurv

Vår kompetanse - din trygghet

Vi er et bredt sammensatt team av dyktige hudterapeuter, fotterapeuter, sykepleiere og leger, som er oppdatert på nye teknikker og trygge klinikkbehandlinger. Hos oss behandles hud individuelt, og vi deler vår kunnskap slik at du kan ta vare på huden din og gi den riktig hjemmepleie.

Paul Haukebø

Ansvarlig lege

Paul er vår ansvarlige lege. Han har sin utdannelse fra Riga, og var ferdig utdannet allmennlege i spesialisering i 2015. I tillegg til å være vår ansvarlige lege, utfører han også behandlinger med CO2 laser.

Majorstuen

Tatiana Smal

Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Majorstuen

Turid Hulbaklien

Kosmetisk sykepleier

Turid har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2011, og er en av våre mest erfarne injeksjonsbehandlere. Hun har en Master i injeksjoner og ble sertifisert behandler allerede i 2004. Turid er ekspert på, ut i fra kundens anatomi og utgangspunkt, å behandle slik at de blir den ”beste” utgaven av seg selv.

Majorstuen

Astri Tidemann Logan

Kosmetisk sykepleier

Astri har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2012. Hun har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og holder seg kontinuerlig oppdatert på nye behandlinger og teknikker ved å delta på kurs i inn- og utland.

Sentrum

Henriette Howard

Hudterapeut

Henriette begynte å jobbe i Oslo Hudpleieklinikk Medispa i 2006. Hun er ekspert på akneproblemer og har i tillegg god ekspertise innen hudforbedring. Hun jobber med de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Grünerløkka

Linda Svanstrøm

Hudterapeut

Linda har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2009. Hennes spesialfelt er problemhud og akne. Hun behandler alle hudtyper og utfører alle våre spesialbehandlinger.

Grünerløkka

Kristin Gillberg

Hud- og kroppsterapeut

Kristin er CIDESCO-utdannet Hud- og kroppsterapeut fra 2009. Hun har i tillegg kurs i de fleste av våre produktserier. Kristins spesialiteter er hudforbedrende behandlinger med blant annet HydraFacial og forskjellige peelinger, samt produktveiledning og hudanalyse med 3D Skin Scanning.

Grünerløkka

Laura Montal

Medisinsk fotterapeut/Podriatiker

Laura har Bachelor i Podiatri, Mastergrad i idrettspodiatri og spesialisering innen behandling av diabetes-relaterte fotplager. Hun er ekspert på å diagnostisere og behandle sykdomstilstander i føttene.

Majorstuen

Andrea Rivas

Hudterapeut

Andrea har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2004. Hun er ekspert på de fleste behandlingene våre og jobber med alle typer hud og hudtilstander. Andrea er også en av våre mest erfarne kundeveiledere.

Majorstuen

Njomza Gashi

Hudterapeut

Njomza har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2007. Hun er spesialist på de fleste behandlingene som utføres i klinikkene. Hun er utdannet hudterapeut, og er autorisert strålevernkoordinator, med tilleggsutdannelse innen Laser og IPL-behandlinger. Hun har også produktutdanning fra alle merkene som vi representerer.

Sentrum

Lene Mogen

Hudterapeut

Lene har mer enn 25 års erfaring fra bransjen og har drevet egen klinikk i over 20 år. Hun er ekspert på de fleste behandlingene våre og jobber med alle typer hud og hudtilstander.

Sentrum

Lucas Escuin 

Medisinsk fotterapeut/Podriatiker

Lucas har en grad i fotterapi, en mastergrad i sportsfotterapi og spesialisering i behandling av inngrodde tånegler med høy alvorlighetsgrad. Han har tittelen som gir ham fullmakt til å drive røntgenanlegg for podiatriske diagnostiske formål. Lucas er ekspert på å diagnostisere og behandle sykdomstilstander i føttene. Han er oppdatert med nye fotterapeutiske teknikker. 

Majorstuen

Angelica Bussesund

Hudterapeut

Angelica har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2012. Hun jobber med alle typer hud og hudtilstander og er ekspert på de fleste av våre behandlinger.

Sentrum

Mariana Nordbergh

Hudterapeut

Mariana er utdannet Hud- og Spaterapeut fra Stockholm. Hun jobber med alle typer hud og er ekspert på de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Sentrum

Sandra Berglund

Kosmetisk sykepleier

Sandra har utdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Universitetet i Sørøst-Norge og Senzie Akademiet. Hun utfører både injeksjonsbehandlinger og medisinske hudbehandlinger. Hennes fokus ligger på naturlige resultater og hun jobber med alle typer hud.

Sentrum

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Gå til nettbutikken

Visste du at vi også har en nettbutikk med et stort utvalg produkter? Se utvalget her​