Din handlekurv

Vår kompetanse - din trygghet

Vi er et bredt sammensatt team av dyktige hudterapeuter, injeksjonsspesialister, fotterapeuter, sykepleiere og leger, som er oppdatert på nye teknikker og trygge klinikkbehandlinger. Hos oss behandles hud individuelt, og vi deler vår kunnskap slik at du kan ta vare på huden din og gi den riktig hjemmepleie.

Yana 

Ansvarlig lege

Yana er vår ansvarlige lege og har 10 års erfaring som praktiserende hudlege. I tillegg har hun 15 års erfaring som faglærer for medisinstudenter, kosmetologer og LIS innen dermatologi, helsefaglærer i VO. 

Tatiana 

Lege/spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Tatiana er utdannet lege fra Grodno State Medical University i Belarus (2009) . Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva og er ekspert på alle typer hudtilstander. Dr. Tatiana holder seg kontinuerlig oppdatert, innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Silje 2_Nettsider

Silje

Lege/ spesialisering i hudsykdommer

Silje er lege i spesialisering innen hud- og veniske sykdommer.  Hun har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og oppdaterer seg kontinuerlig. 

Turid

Kosmetisk sykepleier/ Injeksjonsspesialist

Turid har er en av våre mest erfarne injeksjonsbehandlere. Hun har en Master i injeksjoner og ble sertifisert behandler allerede i 2004. Turid er ekspert på, ut i fra kundens anatomi og utgangspunkt, å behandle slik at de blir den ”beste” utgaven av seg selv.

Astri

Kosmetisk sykepleier/ Injeksjonsspesialist

Astri har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og holder seg kontinuerlig oppdatert på nye behandlinger og teknikker ved å delta på kurs i inn- og utland.

Henriette 

Hudterapeut

Henriette er ekspert på akneproblemer og har i tillegg god ekspertise innen hudforbedring. Hun jobber med de fleste av våre hudforbedrende behandlinger.

Linda

Hudterapeut

Linda sitt spesialfelt er problemhud og akne. Hun behandler alle hudtyper og utfører alle våre spesialbehandlinger.

Kristin 

Hud- og kroppsterapeut

Kristin er CIDESCO-utdannet Hud- og kroppsterapeut fra 2009. Hun har i tillegg kurs i de fleste av våre produktserier. Kristins spesialiteter er hudforbedrende behandlinger med blant annet HydraFacial og forskjellige peelinger, samt produktveiledning og hudanalyse med 3D Skin Scanning.

Laura

Medisinsk fotterapeut/Podriatiker

Laura har Bachelor i Podiatri, Mastergrad i idrettspodiatri og spesialisering innen behandling av diabetes-relaterte fotplager. Hun er ekspert på å diagnostisere og behandle sykdomstilstander i føttene.

Andrea 

Hudterapeut

Andrea er ekspert på de fleste behandlingene våre og jobber med alle typer hud og hudtilstander. Hun er i tillegg en av våre mest erfarne kundeveiledere.

Njomza 2

Njomza

Kosmetisk sykepleier/ Hudterapeut

Njomza er spesialist på de fleste behandlingene som utføres i klinikkene. Hun er utdannet kosmetisk sykepleier, samt hudterapeut. Hun er autorisert strålevernkoordinator og har en tilleggsutdannelse innen Laser og IPL-behandlinger. Hun har også produktutdanning fra alle merkene som vi representerer.

Lucas 

Medisinsk fotterapeut/Podriatiker

Lucas har en grad i fotterapi, en mastergrad i sportsfotterapi og spesialisering i behandling av inngrodde tånegler med høy alvorlighetsgrad. Han har tittelen som gir ham fullmakt til å drive røntgenanlegg for podiatriske diagnostiske formål. Lucas er ekspert på å diagnostisere og behandle sykdomstilstander i føttene. Han er oppdatert med nye fotterapeutiske teknikker. 

Angelica

Hudterapeut

Angelica arbeider med alle typer hud, samt hudtilstander. Hennes erfaring gjør henne til ekspert på de fleste av våre behandlinger.

Iren

Kosm. sykepleier/ hudterapeut/Injeksjonsspes.

Iren er sertifisert innen forskjellige typer injeksjonsbehandlinger og medisinske hudbehandlinger. Hun har svært god kompetanse innen hudforbedring og antiage, og setter opp skreddersydde behandlingsopplegg.

Monica

Medisinsk Fotterapeut

Monica har mange års erfaring som fotterapeut og er svært dyktig i faget sitt.

May Britt

Hudterapeut/Medisinsk fotterapeut

May-Britt er utdannet hud- og fotterapeut. Hun er en av våre mest erfarne eksperter på hud med utfordringer. May-Britt jobber også med hudanalyser og skreddersyr hudprogrammer. I tillegg er hun ekspert på laserbehandlinger på pigment, rødhet og hårfjerning.

Kristina T

Kristina

Hudterapeut

 

Kristin Engen 2

Kristin

Kosmetisk sykepleier

 

Kaja

 

 

 

 

Kaja

Hudterapeut

 

Elisabeth

Elisabeth

Hudterapeut

 

Mandy

Mandy

Hudterapeut

 

Lisa

 Lisa

Sykepleier/Hudterapeut

 

Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill behandling eller konsultasjon