Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
PRP (Platelet Rich Plasma)

Ditt eget blod, 100% naturlig

Dette er en vitaliserende hudbehandling hvor pasientens eget blod benyttes for å stimulere hudens cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Dette bidrar til at huden får økt glød og fasthet. Behandlingen passer for alle. Metoden benyttes også til behandling av hår- og hodebunnsproblemer.

Optimal hudfornyelse

Dette er en 100 prosent naturlig behandling av huden, helt uten bivirkninger, komplikasjoner og minimalt med nedetid. Behandlingsmetoden har blitt brukt siden 70- tallet, hvor leger begynte å bruke metoden etter operasjoner for å få sår til å gro raskere. Innenfor estetiske behandlinger fikk fremgangsmåten stor oppmerksomhet etter at Kim Kardashian viste et bilde av seg selv hvor hun hadde fått en såkalt ‘’Vampire facelift’’. Etter behandlingen er det viktig å ikke vaske huden, påføre sminke, svette (trening eller badstue) eller påføre kremer de påfølgende 12 timer. Anbefalt behandlingsforløp er 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Dette er selvfølgelig avhengig av individuelle forventninger og utgangspunkt. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd. Vi gir alltid gratis konsultasjon i forkant for å se om behandlingen er riktig for deg.

 

  • Reduserer linjer og rynker
  • Lysner pigmenter
  • Reduser porer
  • Øker hudens tykkelse og
    elastisitet
  • Strammer opp huden og
    redusere poser under øynene
  • Behandlingen egner seg også for hår og hodebunnsproblemer.

Priser

Konsultasjon PRP-behandling kr 0
Ansikt kr 5 990
Hals og decollete kr 6 990
Hårtap kr 5 990
Øyne kr 4 990
Kur m/ tre behandlinger (etter avtale)


Behandlingen med PRP innledes alltid med konsultasjonstime hos lege/sykepleier. Konsultasjonen er kostnadsfri og uforpliktende.

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.