Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Profhilo

Oppstrammende og fuktighets-givende behandling

Profhilo er en ny og effektiv anti-age behandling med hyaluronsyre. Den strammer opp huden, reduserer rynker og linjer og gir masse fukt og glød. Behandlingen passer til alle.

Fuktighet innenfra

Profhilo er en enkel og rask injeksjonsbehandling uten ”nedetid”. Hyaluronsyre injiseres rett under det ytterste hudlaget, der det sprer seg ut i huden og tilfører fukt, i tillegg til å stimulere til økt kollagen- og elastinproduksjon. Selve behandlingen består av fem stikk på hver side av ansiktet, men spredningen av produktet er stor, noe som gjør at hele ansiktshuden forynges, ikke bare der hvor injeksjonen utføres. Behandling med Profhilo øker ikke volumet i huden, slik andre fillere gjør, men etterlater huden glattere og fastere uten at ansiktsformen endres.

Profhilo egner seg svært godt til behandling av ansikt, hals, decollete og hender. Målgruppen er 30-60 år, men Profhilo kan også brukes yngre, som en forebyggende behandling. Vi anbefaler to til fire behandlinger med fire til seks ukers mellomrom for optimalt resultat.

Behandlingen med Profhilo utføres av lege og kosmetiske sykepleiere, og vi tilbyr alltid gratis konsultasjon i forkant.

Dette bør du vite:
  • Profhilo passer for deg som ønsker bedre hudkvalitet.
  • Behandlingen gir mer spenst, fukt og glød og ikke minst; huden blir glattere og strammere.

Priser

Konsultasjon Profhilokr 0
2 mlkr 4500
4 ml (kur med to behandlinger)kr 8500

Dersom du har spørsmål, og lurer på om dette er en behandling som passer for deg, anbefaler vi deg å sette opp en kostadsfri og uforpliktende konsultasjon.

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon