Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
Profhilo

Oppstrammende og fuktighets-givende behandling

Profhilo er en ny og effektiv anti-age behandling med hyaluronsyre. Den strammer opp huden, reduserer rynker og linjer og gir masse fukt og glød. Behandlingen passer til alle.

Fuktighet innenfra

Profhilo er en enkel og rask injeksjonsbehandling uten ”nedetid”. Hyaluronsyre injiseres rett under det ytterste hudlaget, der det sprer seg ut i huden og tilfører fukt, i tillegg til å stimulere til økt kollagen- og elastinproduksjon. Selve behandlingen består av fem stikk på hver side av ansiktet, men spredningen av produktet er stor, noe som gjør at hele ansiktshuden forynges, ikke bare der hvor injeksjonen utføres. Behandling med Profhilo øker ikke volumet i huden, slik andre fillere gjør, men etterlater huden glattere og fastere uten at ansiktsformen endres.

Profhilo egner seg svært godt til behandling av ansikt, hals, decollete og hender. Målgruppen er 30-60 år, men Profhilo kan også brukes yngre, som en forebyggende behandling. Vi anbefaler to til fire behandlinger med fire til seks ukers mellomrom for optimalt resultat.

Behandlingen med Profhilo utføres av lege og kosmetiske sykepleiere, og vi tilbyr alltid gratis konsultasjon i forkant.

 

Dette bør du vite:
  • Profhilo passer for deg som ønsker bedre hudkvalitet.
  • Behandlingen gir mer spenst, fukt og glød og ikke minst; huden blir glattere og strammere.

Priser

Konsultasjon Profhilo kr 0
2 ml kr 4500
4 ml (kur med to behandlinger) kr 8500

 

Dersom du har spørsmål, og lurer på om dette er en behandling som passer for deg, anbefaler vi deg å sette opp en kostadsfri og uforpliktende konsultasjon.

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.