Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
Green Peel™

Hudfornyende urtepeeling

Green Peel™ er en naturlig urtepeeling som fjerner døde hudceller og gir umiddelbar synlig hudforbedring. Gir god effekt på alle typer hud og er perfekt når du ønsker en revitaliserende kur og litt ekstra glød.

Peeling som gir spenst og glød

Green Peel™ er en eksfolierende og oppstrammende behandling hvor en blanding av forskjellige urter masseres inn i huden. Urtene inneholder enzymer, mineraler og vitaminer som stimulerer huden i de dypere hudlagene.

 

Green Peel kommer i tre styrker:

1. Green Peel™ Fresh Up

Populært kalt “Party Peel” fordi huden får en så flott glød rett etter behandling.

2. Green Peel™ Energy

En dypere variant som har godt effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Du vil være litt rød etterpå og huden kan føles litt stram dagen etter.

3. Green Peel™ Classic

En sterkere utgave som bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil huden bli noe rød, og etter 3-4 dager vil du flasse. Unngå å bruke vann i ansiktet på fem dager og produkter til hjemmebruk må kjøpes i tillegg. Etter fem-seks dager er den gamle huden flasset av og erstattet med ny frisk hud. Ved Oslo Hudpleieklinikk Medispa har vi utført mer enn 10 000 Green Peel-behandlinger

 

Dette bør du vite
  • Grønn behandling
  • Ingen kjemiske stoffer
  • Umiddelbar effekt
  • Forebygger hudaldring

 

Priser
Green Peel Fresh Up Express (30 min) kr 800
Green Peel Energy Express (30 min) kr 800
Green Peel Fresh Up (60 min) kr 1 200
Green Peel Energy (60 min) kr 1 400
Green Peel Classic (inkl. etterbehandling) kr 2 700

Green Peel™ gir deg gløden tilbake

Jeanette Benjamin Aker
Hudterapeut, massasjeterapeut og ernæringsspesialist

Jeanette har mer enn 30 års erfaring som hudterapeut og har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2019. Hun er ekspert på de fleste av våre behandlinger og jobber mye med hudforbedring hvor hun setter opp individuelt tilpassede behandlingsopplegg ut ifra hudanalyse.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.