Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Hårfjerning med IPL-laser

Opplev langvarige resultater, raskt og smertefritt.

Oslo Hudpleieklinikk Medispa har behandlet uønsket hårvekst med IPL laser i over 15 år. Med den innovative Alma Technology laser, kan vi trygt si at vi tilbyr det beste markedet har å by på, når det kommer til å hårfjerning.

Legg til din overskrift her

Hva er hårfjerning med IPL laser?

Intenst pulsert lys (IPL) er en avansert teknologi som benyttes innen estetiske og dermatologiske behandlinger.

IPL fungerer ved å utnytte kraften fra pulserende lysbølger med høy intensitet, som rettes mot det ønskede området av huden. Lyset vil ødelegge hårsekkene og hindre fremtidig hårvekst, samtidig som den minimalt påvirker den omkringliggende huden. 

Vi starter alltid med en konsultasjon for å finne ut om du er en kandidat for behandling.

Innovasjon i flere tiår

IPL laser for fjerning av uønsket hårvekst har vært tilgjengelig på markedet i flere tiår.

Den kommersielle bruken av IPL-teknologi for hårfjerning begynte på 1990-tallet. Siden den gang har IPL blitt en populær metode for hårfjerning i kliniske og skjønnhetsklinikker over hele verden.

IPL laser teknologi har, som alt annet av teknologi, hatt en betydelig utvikling de siste årene. Tidligere IPL maskiner har hatt begrensninger i effektivitet og tilgjengeligheten for ulike hud- og hårtyper. I tillegg til ubehag, tidsbruk, antall nødvendige behandlinger og varierende garanti for effekt og risiko, har ikke denne formen for hårfjerning vært for alle. 

Alma Technology - markedsledende aktør

Med SHR PRO IPL leverer Alma Technologies en av markedets mest innovative IPL- teknologi der hårfjerning med IPL laser, er en rask, trygg og smertefri behandling som umiddelbart vil føre deg nærmere drømmen om ett hårfritt ansikt og kropp.

Ny innovasjon - bedre resultater

Sammenlignet med andre profesjonelle IPL-lasere, utmerker Almas SHR PRO IPL-teknologi seg på flere måter, noe som gjør den unik og ettertraktet innenfor hårfjerning.

Fitzpatrick Skala

Allsidig bruk på alle hudtyper

SHR PRO IPL-laseren er designet for å kunne brukes på alle hudtyper, fra Fitzpatrick I til VI, inkludert solbrun hud. Dette gjør den egnet for et bredere mangfold av mennesker med forskjellige hudtoner. 

Klinisk dokumentert effektivitet

Almas laserteknologier beviser sin effektivitet gjennom kliniske studier, og det er støtte for denne effektiviteten gjennom flere publikasjoner om SHR IPL og trelags teknologi. Dette gir deg trygghet i resultatene du kan forvente.

Avkjølende applikator

Munnstykket som brukes i behandlingen vil kjøle ned huden og behandlingen vil derfor oppleves smertefri. 

Raskere og færre behandlinger

SHR-teknologien tillater raskere behandlinger sammenlignet med tradisjonell IPL. Det er anbefalt å regne med 6-10 behandlinger med intervaller på 4-8 uker som betyr at du kan oppnå ønskede resultater med færre behandlinger sammenlignet med tidligere IPL behandlinger. 

Muligheten til å behandle flere typer hår 

I tillegg gir SHR PRO IPL-laseren en ekstra fordel når det gjelder behandling av letthårete og fine hår. Disse hårene er ofte vanskelige å behandle med konvensjonell laserhårfjerningsteknologi på grunn av mindre melanin. Med SHR kan behandleren trygt treffe også disse hårene. Denne funksjonaliteten gjør SHR PRO IPL-laseren enda mer unik og tilpasningsdyktig for ulike behov innen hårfjerning. 

Ofte stilte spørsmål om hårfjerning med IPL Laser

Alma SHR PRO IPL-laseren tilbyr ikke bare klinisk dokumentert effektivitet, men også en behagelig opplevelse. Den raske behandlingstiden, minimale ubehaget, og evnen til å målrette letthårete og fine hår gjør den til et attraktivt valg for de som ønsker langvarig hårfjerning.

Ja, SHR PRO IPL-laseren er designet for å være trygg og effektiv på alle hudtyper, fra Fitzpatrick I til VI. Den tilpasser seg forskjellige hudtoner, inkludert solbrun hud, noe som gjør den allsidig og egnet for et bredt spekter av pasienter.

Behandlingstiden varierer avhengig av det området som behandles, men en stor fordel med SHR-teknologien er at behandlingene er raskere sammenlignet med tradisjonell IPL.

Antall behandlinger anbefales vanligvis mellom 6 og 10, med intervaller på 4-8 uker for optimale resultater.

Bivirkninger er generelt minimale, og de fleste pasienter opplever kun midlertidig rødhet eller lett hevelse etter behandlingen. Disse reaksjonene avtar vanligvis raskt, og de fleste kan returnere til sine normale aktiviteter umiddelbart etter en behandling.

Resultatene av IPL-behandlinger varierer fra person til person, og det er ingen absolutt garanti for suksess. Individuelle forskjeller og faktorer kan påvirke resultatene. Behandleren vil kunne gi deg realistiske forventninger og er trent i å se om denne behandlingen vil være riktig for deg.

Med alle vanlige faktorene tatt i betrakting, har Alma SHR PRO IPL-teknologi vist seg å være svært effektiv for veldig mange i reduksjon av uønsket hårvekst. Det er viktig å følge opp behandlingsplanen nøye for å sikre kontinuitet og dermed resultat. Dette innebærer å behandles innenfor avtalte intervaller og ikke gjøre noe i mellomtiden som kan påvirke hårsekkene som f.eks andre hårfjerningsmetoder som voks eller epilator. 

Dersom din hud og hårtype er egnet for IPL behandling kommer hårveksten til å reduseres over tid, og for mange vil resultatene være langvarige. 

Imidlertid er det vanligvis ikke en absolutt garanti for permanent hårfjerning. Det vil kunne kreves vedlikeholdsbehandlinger etter en periode for å opprettholde resultatene. Igjen er individuelle forskjeller, samt hormonelle og genetiske faktorer, viktige å vurdere når det gjelder varigheten av hårfjerningseffekten.

• Cellulitt (MRSA)
• Psoriasis (ikke inkludert UVB)
• Lichen Planus / Lichen Nitidus
• Nyresvikt (akutt eller kronisk)
• Malignitet
• Multippel sklerose
• Vitiligo (ikke inkludert UVB)
• Immunsuppresjon
• Keloider
• Visse medisiner (dvs. Roaccutane / Isotretionin 6 måneder før)
• Kollagen vaskulære sykdommer
• Silikon eller annet syntetisk fyllstoff i behandlingsområdet
• Gravide eller ammende kvinner

• Blødende koagulopatier

• Herpes simplex; forebyggende antiviral behandling anbefales

• Systemisk lupus erythematosus eller porfyri

• Immunsuppressive sykdommer, inkludert AIDS og HIV-infeksjon

• Ukontrollerte systemiske sykdommer (diabetes, epilepsi eller CHD)

• Lysfølsomhet (allergisk)

• Ukontrollerte hormonelle forstyrrelser (polycystisk ovariesyndrom)

• Strålebehandling

Priser hårfjerning ansikt

PRISER HÅRFJERNING KROPP

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon