Vi har fortsatt åpent for behandling klokken 10-18 hver dag, og du kan bestille produkter i nettbutikken døgnet rundt!
Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Hyaluronsyrefillere

Få tilbake dine ungdommelige trekk

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

Effektiv behandling mot tretthetstegn og rynker

Vi injiserer hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi bruker også hyaluronsyre til å behandle lepper, hender og hals.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene. Når hyaluronsyren svekkes blir huden ujevn og tørr og mister elastisitet – og linjer og rynker dukker opp. Hyaluronsyre har evnen til å binde vann, så når huden behandles blir den fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres. Hyaluronsyre brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas.

Dette bør du vite
  • Ingen nedetid, men kan få blåmerke
  • Umiddelbare resultater
  • Behandlingen påvirker ikke ansiktstrekk og mimikk

Fillere gir deg både volum og løft

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk