Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Oslo Hudpleieklinikk Fillere – Restylane/Juvederm
Fillere – Restylane/Juvederm

Få tilbake dine ungdommelige trekk

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

Effektiv behandling mot tretthetstegn og rynker

Vi injiserer hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi bruker også hyaluronsyre til å behandle lepper, hender og hals.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene. Når hyaluronsyren svekkes blir huden ujevn og tørr og mister elastisitet – og linjer og rynker dukker opp. Fillerne Restylane og Juvederm er begge basert på hyaluronsyre. Hyaluronsyren i disse produktene har evnen til å binde vann, så når du behandler huden blir den fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres. Disse fillerne inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas.

Dette bør du vite
  • Ingen nedetid, men kan få blåmerke
  • Umiddelbare resultater
  • Behandlingen påvirker ikke ansiktstrekk og mimikk
Oslo Hudpleieklinikk Turid Hulbaklien

Fillere gir deg både volum og løft

Turid Hulbaklien
Kosmetisk sykepleier

Turid har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk siden 2011, og er en av våre mest erfarne injeksjonsbehandlere. Hun har en Master i injeksjoner med Restylane / Azzalure (botox), og ble sertifisert behandler allerede i 2004. Turid er ekspert på, ut i fra kundens anatomi og utgangspunkt, å behandle slik at de blir den ”beste” utgaven av seg selv.

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.
Botulinumtoxin – Botox
Med botulinumtoxin kan du redusere rynker rundt øynen, i pannen og rundt munnen.
Microneedling
Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.
IPL Laser
IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.
Kjemisk peeling
Kjemiske peeling oppnår gode resultater på hud med solskader, rynker, arr, grove porer og misfarget hud.
Microstrøm
Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.
Skinscanning 3D hudanalyse
Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år.