Din handlekurv
Hyaluronsyrefillere

Hyaluronsyrefillere

Få tilbake dine ungdommelige trekk

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

Effektiv behandling mot tretthetstegn og rynker

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene.

Når vi eldes vil den naturlige hyaluronsyren i huden svekkes og huden blir ujevn, tørr og mister elastisitet. Linjer og rynker dukker opp og områder mister volum.

Vi injiserer små mengder hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi behandler også hender, hals og bryst med hyaluronsyre.

Hyaluronsyre har evnen til å binde vann, så når det injiseres vil huden fyldigere, fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres.

Hyaluronsyre brytes ned i kroppen etter ca 6 mnd. Behandlingen må derfor gjentas for å opprettholde resultatet.

Dette bør du vite

  • Ingen nedetid, men kan oppstå et lite blåmerke
  • Umiddelbare og langvarige resultater
  • Behandlingen påvirker ikke naturlige ansiktstrekk eller mimikk
  • Avhengig av utgangspunkt og område er 0,5 til 2 ml vanligvis nok mengde per behandling.

Om behandlingen

Vi ønsker å oppnå et naturlig resultat. Vår første prioritet er kundens trygghet, derfor bruker vi produktene fra Restylane og Juvéderm, som er verdensledende merker innenfor hyaluronsyrefillere.

I forkant av behandlingen gjøres det en grundig konsultasjon av injeksjonsspesialisten hvor dere blir enige om behandlingen og mengden som skal injeseres.

Ved behandling vil du få bedøvelseskrem som skal ligge og virke. Du vil kjenne at det stikker, men det er liten smerte. Det hele vil være over innen 30 min. Det vil oppstå umiddelbar hevelse samme dagen og dagen etter, men du kan helt fint gå på jobb og være sosial. Vi fraråder å trene eller drikke alkohol samme dag som behandlingen.

Priser

Konsultasjonkr 0
Lepper 0,5 ml(fra) kr 3200
1 ml(fra) kr 4500
2 ml(fra) kr 8000

Dersom du har spørsmål, og lurer på om dette er en behandling som passer for deg, anbefaler vi deg å sette opp en kostadsfri og ufirpliktende konsultasjon.

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Gå til nettbutikken

Visste du at vi også har en nettbutikk med et stort utvalg produkter? Se utvalget her​