Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Hyaluronsyrefiller

Få tilbake dine ungdommelige trekk

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

Legg til din overskrift her

Hva er hyaluronsyrefillers?

Hyaluronsyrefillers er en kosmetisk injeksjonsbehandling som brukes til å jevne ut rynker og skape fylde hvor huden har mistet sin opprinnelige form. 

 

Hva er hyaluronsyre fillers laget av, og er det trygt?

Hyaluronsyre fillers er laget av en gel-lignende substans som inneholder hyaluronsyre, en naturlig forekommende sukkerart i kroppen vår. Det er trygt fordi det er biokompatibelt og nedbrytbart, noe som betyr at kroppen din gradvis bryter det ned og eliminerer det over tid.

 

Hvordan virker hyaluronsyre fillers, og hvor lenge varer resultatene?

 

Hyaluronsyre fillers fungerer ved at den tiltrekker seg vannmolekyler og dette vil jevne ut rynker og fine linjer i ansiktet, samt øke volumet i områder som lepper og kinnben. Resultatene kan vare opptil seks måneder til ett år, avhengig av faktorer som alder, hudtype, behandlingsområde og hyaluronsyre filler merke.

 

Hvilke områder av ansiktet kan behandles med hyaluronsyre fillers?

Hyaluronsyre fillers kan brukes i forskjellige områder av ansiktet, inkludert lepper, neserygg, kinn, kjeve, under øynene og rundt munnen.

 

Hvordan forbereder jeg meg på behandlingen, og hva kan du forvente under og etter behandlingen?

 

Forberedelser før behandlingen kan inkludere å unngå alkohol og blodfortynnende medisiner, og å unngå direkte sollys og soling i minst 24 timer før behandlingen. Før behandlingen vil området som skal behandles påføres bedøvelseskrem. Under behandlingen vil behandleren injisere hyaluronsyre filler i ønsket område med en tynn nål eller kanylen. Etter behandlingen kan du oppleve litt rødhet, hevelse og blåmerker i noen dager, men dette avtar gradvis.

 

Hva er bivirkningene og risikoene ved hyaluronsyre fillers, og hvordan kan jeg minimere dem?

 

Mulige bivirkninger av hyaluronsyre fillers inkluderer rødhet, hevelse, kløe, blåmerker, smerte og stivhet i det behandlede området. Det er også en liten risiko for infeksjon, allergiske reaksjoner eller asymmetri. For å minimere risikoen, bør du velge en erfaren og pålitelig behandler og følge deres etterbehandlingsinstruksjoner. Alle våre behandlere er utdannet lege eller sykepleier.

Hvor mye hyaluronsyrefiller trenger jeg?

Mengden av hyaluronsyrefyllstoff som er vanlig å sette varierer avhengig av flere faktorer, inkludert området som behandles, dine behov og ønsker, og behandlerens vurdering. 

>0,5 ml er  vanligere for mindre områder eller mindre uttalt rynker eller linjer.

<1.0 ml kan brukes for å fylle ut større områder, dypere rynker eller arr.

Generelt sett kan en behandling av hyaluronsyrefyllstoffer variere fra 0,5 ml til 3 ml eller mer, avhengig av området som behandles og graden av volumtap eller rynker som må behandles.

Det er viktig å merke seg at våre erfarene og kvalifiserte behandlere vil ta hensyn til dine individuelle behov og ønsker, og bruke riktig mengde fyllstoff for å oppnå ønskede resultater.

Samtidig vil de unngå overfylling eller overbehandling som kan gi et unaturlig utseende eller øke risikoen for bivirkninger.

Det anbefales alltid å starte med lav mengde, for så å heller øke gradvis dersom det er det som skal til for ønsket resultat. 

Hva koster hyaluronsyre fillers?

 

Kostnadene for hyaluronsyre fillers varierer avhengig av faktorer som behandlingsområde, mengde filler som brukes og geografisk plassering.  Ved en konsultasjon hos oss vil du på forhånd få vite hvor mye filler behandleren anbefaler og hva det vil koste. 

 

Hvor ofte må jeg gjøre etterfyllinger for å opprettholde resultatene?

 

Hyaluronsyre fillers vil gradvis brytes ned av kroppen over tid, så det er vanligvis nødvendig med etterfyllinger hvert 6-12 måneder for å opprettholde resultatene.

 

Kan hyaluronsyre fillers brukes samtidig med andre kosmetiske behandlinger?

 

Hyaluronsyre fillers kan brukes sammen med andre kosmetiske behandlinger, men det er viktig å diskutere dette med din behandler for å sikre at det er trygt og effektivt.

 

Er hyaluronsyre fillers egnet for alle hudtyper og aldre?

 

Hyaluronsyre fillers kan brukes på de fleste hudtyper og aldre, men det kan være noen kontraindikasjoner avhengig av individuelle forhold. For eksempel, gravide kvinner og personer med noen medisinske tilstander bør unngå behandlingen.

Hos oss har alle medisinske behandlinger aldersgrense 20 år. 

Hvilke hyaluronsyrefillere bruker dere? 

Våre behandlere bruker fillere fra Juvéderm og Restylane. Disse produktene er annerkjente og har vært på markedet lenge. De er derfor bevist trygge. 

 

Konsultasjon kr 0
Lepper 0,5 ml (fra) kr 3200
1 ml (fra) kr 4500
2 ml (fra) kr 8000

Dersom du har spørsmål, og lurer på om dette er en behandling som passer for deg, anbefaler vi deg å sette opp en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon.

Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon