Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
Kjemisk peeling

Optimal hudforbedring

Kjemiske peeling kan forbedre hudens utseende og fremme vekst av ny hud. Vi oppnår gode resultater på hud med solskader, rynker, arr, grove porer og misfarging inkludert, fregner aldersflekker, og melasma.

Reparerer og fornyer huden

Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram.

Det kan oppleves en mild grad av “kribling” når peelingen er på. Etter tre til ti minutter fjernes syrene, og huden nøytraliseres. Deretter påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF beskyttelse. Huden blir litt rød på behandlingsdagen. Den kan føles stram og vil flasse i tre til syv dager etter en medium eller sterk peeling.

Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag, og du bør unngå å ta en kjemisk peeling før en stor begivenhet da det vil ta opptil en uke før det endelige resultatet vises. For optimal hudforbedrende effekt på spesifikke hudproblemer, anbefales det å ta en kur på seks til 10 behandlinger.

 

Dette bør du vite

  • Virker hudfornyende
  • Reduserer rynker
  • Gir jevnere hudtone
  • Strammer opp hudvevet
  • Noen dagers restitusjonstid

Priser

OHK SignaturPeel kr 990
Skin Better Science Alpharet Classic kr 1 800
Skin Better Science Alpharet Intensive kr 2 500
Cosmelan peel kr 5 990
Cosmelan kontroll kr 0
Elixir Anti-age peel kr 1 190
Elixir Anti-pigment kr 1 190
Elixir Mandelic Peel kr 950
Priori Multipeel kr 1 200
Priori Superceutical kr 900
Priori multi layer kr 800
ZO Blemish-Oil Treat kr 1 800
ZO Hydra Fill Up kr 750
ZO Stimulation Peel kr 1 500
ZO Ultra Hydro Treat kr 1 600
ZO 3-step peel m/kit kr 3 500
ZOSkinBrighteningTre kr 1 900

 

Stimulerer hudens egen kollagenproduksjon

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.