Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Alt du trenger å vite om PRX T 33

PRX T 33

Hudfornyelse Som Kombinerer Tradisjon med Nyskapning

PRX T 33 gir en ny dimensjon til hudpleie ved å kombinere velkjente ingredienser med nyskapende applikasjon. Denne harmonien av tradisjon og nyskapning gir et alternativ for de som søker hudfornyelse uten langvarig nedetid.

Den er basert på en unik sammensetning av ingredienser, inkludert trichloroacetisk syre (TCA) og hydrogenperoksid, som kombineres for å oppnå imponerende resultater.

Behandlingen er kjent for å gi umiddelbar glød og forbedre hudens tekstur over tid.

Hva er PRX T 33?

PRX T 33 er en avansert medisinsk behandling designet for å revitalisere og forynge huden.

Den er basert på en unik sammensetning av ingredienser, inkludert trichloroacetisk syre (TCA) og hydrogenperoksid, som kombineres for å oppnå imponerende resultater.

Behandlingen er kjent for å gi umiddelbar glød og forbedre hudens tekstur over tid.

Trichloroacetic Acid (TCA) og Hydrogenperoxide: Kjente Elementer i Hudpleie

Selv om PRX T 33 er relativt ny som en behandling, er ingrediensene som utgjør den, trichloroacetic acid (TCA) og hydrogenperoxide, langt fra ukjente i verden av hudpleie. 

TCA har lenge vært brukt som en effektiv peelingagent for å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og behandle solskader. 

Hydrogenperoxide, med sine antibakterielle og oksiderende egenskaper, har funnet anvendelse i alt fra sårbehandling til oral hygiene.

Innovasjon i Kombinasjon med Tradisjon

Det unike med PRX T 33 ligger i kombinasjonen av disse velkjente ingrediensene.

Sammen gir de en mild peelingeffekt uten den omfattende avskallingen som ofte følger med tradisjonelle kjemiske peelingprosedyrer.

Denne innovative tilnærmingen tillater pasienter å dra nytte av de kjente fordelene ved TCA og hydrogenperoxide uten betydelig nedetid.

Hva er Trichloroacetic Acid (TCA)?

TCA er en kjemisk forbindelse som tilhører syrefamilien. Den er ofte brukt i hudpleie som en peelingagent for å forbedre hudens utseende og tekstur.

Hvordan fungerer TCA ?

Eksfoliering

TCA virker som en eksfoliant ved å fjerne det øverste laget av døde hudceller. Dette resulterer i jevnere hudoverflate og en forbedret hudtekstur.

Stimulerer Kollagenproduksjon

En moderat konsentrasjon av TCA kan stimulere produksjonen av kollagen, et viktig protein for hudens fasthet og elastisitet. Dette kan bidra til å redusere fine linjer og rynker over tid.

Behandling av solskader

TCA har vist seg å være effektivt i behandling av solskader og hyperpigmentering ved å fjerne skadede hudceller og stimulere regenerering av sunn hud.

Hva er Hydrogenperoxide?

Hydrogenperoksid er en kjemisk forbindelse bestående av hydrogen og oksygen. Det er kjent for sine antibakterielle egenskaper og brukes også i medisinske og kosmetiske applikasjoner.

Hvordan fungerer Hydrogenperoksid?

Oksidasjon

Hydrogenperoksid fungerer som en oksidant, noe som betyr at det kan frigjøre oksygen. Dette oksygenet bidrar til å rense og desinfisere huden.

Antiinflammatorisk effekt

Hydrogenperoksid har også en mild antiinflammatorisk effekt, som kan bidra til å berolige huden etter eksfoliering.

Økt sårheling

I tillegg til sin rensende virkning, kan hydrogenperoksid bidra til å akselerere sårheling ved å støtte regenerering av ny, sunn hud.

Profesjonell Utførelse er Nøkkelen

Mens PRX T 33 representerer en spennende utvikling innen hudpleie, er det viktig at behandlingen utføres av profesjonelle hudteraputer. Dette sikrer riktig konsentrasjon og applikasjon, tilpasset individuelle hudbehov og sensitivitet. 

Erfaringer med PRX T 33

Peeling uten flassing og lang nedetid

PRX T 33 bruker en spesiell formel som gir peelingeffekten med fordelene av en peeling uten flassing eller betydelig nedetid.

Stimulerer kollagenproduksjon

Ingrediensene i PRX T 33 arbeider sammen for å stimulere kollagenproduksjonen i huden. Dette er nøkkelen til å redusere fine linjer, stramme opp huden og gi en ungdommelig glød.

Forbedrer hudens elastisitet

Behandlingen bidrar til å forbedre elastisiteten i huden, noe som resulterer i en fastere og mer løftet fremtoning.

Øyeblikkelig resultater

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved PRX T 33 er at resultatene er umiddelbare. Du vil se forbedringer i hudens utseende allerede etter første behandling.

Hva er prisen på PRX T 33

Prisen på PRX T 33 er 1999 for én behandling og 4999 for tre behandlinger. 

Har du spørsmål om PRX T 33?

Usikker på om PRX T 33 er noe for deg? Bestill en konsultasjon hos oss og få vite hva som vil passe din hud best. 

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon