Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

CO2 Laser

Hudfornying med Fraksjonert CO2 Laser

Fraksjonell CO2 Laser er den mest effektive behandling for hudoppstramming og behandling av arr, rynker og solskader. Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og skaper soner av varme punkter som bidrar til at huden fornyer seg.

Fornyer ansiktshuden med kun én behandling

Fraksjonert CO2 Laser er en effektiv og sikker metode for å behandle slapp hud, arr etter akne, og solskader som pigmentflekker og fine linjer og rynker. Behandlingen går ut på at laserstrålene går ned i dermis (hudens midtre lag) der de stimulerer cellene til å fornye seg. Dette vil bidra til en foryngelse av huden på sikt. De vanligste områdene å behandle er rundt munnen og øynene, men for en generell hudforbedring brukes laseren over hele ansiktet. Behandlingen utføres med bedøvelse. Synlig resultat vil komme etter noen uker. Resultatet vil bli bedre og bedre etter hvert som tiden går, og optimal effekt vil oppnås cirka 12 måneder etter første behandling. Behandlingen egner seg best for lyse hudtyper, da mørke hudtyper er mer utsatt for pigmentforandringer. I konsultasjonen vil legen avgjøre hvor dypt i huden laseren skal behandle. Behandlinger som foregår i det øverste hudlaget har mindre nedetid enn de behandlingene som går mer i dybden. De første dagene etter behandlingen vil huden være rød og litt hoven. Rødheten kan vedvare i noen dager. Vi setter opp et hudprogram med hjemmeprodukter som du må følge i tiden etter behandlingen.

Har du infeksjoner i ansiktet som kviser og herpes, kan du ikke behandles. Vi behandler kun frisk hud. Det er også viktig at du ikke har brukt A-vitamin-tabletter det siste året før behandling. For å unngå pigmentforandringer er det viktig at du unngår direkte sollys de første tre månedene etter behandlingen, og bruker solbeskyttelse (SPF 50) hver dag.

Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å se om behandlingen er egnet for deg.

  • Strammer opp huden
  • Fjerner pigmentflekker/solskader
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Reduserer porer
  • Gir jevnere hudoverflate
  • Gir bedre hudtone med masse glød
  • Reduserer arr og strekkmerker

Priser

Konsultasjon Co2kr 500
Co2 Dyp Begge kinn(fra) kr 10 000
Co2 Dyp Helt ansikt(fra) kr 16 000
Co2 Dyp Område 2×2 cm(fra) kr 2 500
Co2 Dyp Rundt munn(fra) kr 6 500
Co2 Lett Ansikt(fra) kr 5 900
Co2 Lett Begge kinn(fra) kr 4 500
Co2 Lett Decolete(fra) kr 5 900
Co2 Lett Hals(fra) kr 4 000
Co2 Lett Hals og Decolete(fra) kr 7 500
Co2 Lett Hender(fra) kr 4 500
Co2 Lett Panne(fra) kr 2 500
Co2 Vorte/Utvekst 1(fra) kr 1 000

Dersom du har spørsmål, og lurer på om dette er en behandling som passer for deg, anbefaler vi deg å sette opp en uforpliktende konsultasjon. Konsultasjonskostnad blir trukket fra dersom behandling utføres.

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon