Din handlekurv

Vår kompetanse
- din trygghet

Hud som er velfungerende og frisk eldes saktere og er mindre utsatt for sykdom og skade. Hos oss møter du leger, kosmetiske sykepleiere og erfarne hudterapeuter som hjelper deg med å ta vare på huden din.

Hyaluronsyrefillere

Hyaluronsyrefillere

Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven. Vi fjerner også tretthetstegn som mørke ringer og groper under øynene.

IPL-laser

IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.

Profhilo

Profhilo

Profhilo er en ny og effektiv anti-age behandling med hyaluronsyre. Den strammer opp huden, reduserer rynker og linjer og gir masse fukt og glød. Behandlingen passer til alle.

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Hvis du har sterk muskulatur i pannen og i tillegg myser ofte, kan du utvikle såkalte «sinna-rynker». Disse kan fjernes med injeksjoner.

Fraksjonell CO2 Laser

CO2 Laser

Fraksjonell CO2 Laser er den mest effektive behandling for hudoppstramming og behandling av arr, rynker og solskader. Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og skaper soner av varme punkter som bidrar til at huden fornyer seg.

Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi gir umiddelbar glød til matt og livløs hud og glatter ut tørrhetslinjer og rynker. Behandlingen styrker og forynger huden samtidig som den også stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Veinwave

Veinwave™ er en effektiv teknikk som umiddelbart fjerner tynne sprengte blodkar, såkalte spindelvevårer, i ansiktet, rundt nesen og på lår og legger.

Hydrafacial

HydraFacial

HydraFacial forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Den er meget effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr grov hud. Passer for alle – også tenåringer og menn.

Microstrøm

Microstrøm

Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming. Anbefales kunder som ønsker å opprettholde og oppnå et sunnere, yngre utseende.

PRP

PRP-behandling (Vampyrbehandling)

Dette er en vitaliserende hudbehandling hvor pasientens eget blod benyttes for å stimulere hudens cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Dette bidrar til at huden får økt glød og fasthet. Behandlingen passer for alle. Metoden benyttes også til behandling av hår- og hodebunnsproblemer.

Gratis frakt og retur

Gjelder alle ordre over 1000 kr

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Vi hjelper deg

Chat med oss for personlig hjelp

Sikker betaling

Klarna og Vipps

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Gå til nettbutikken

Visste du at vi også har en nettbutikk med et stort utvalg produkter? Se utvalget her​