Din handlekurv

Vår kompetanse
- din trygghet

Hud som er velfungerende og frisk eldes saktere og er mindre utsatt for sykdom og skade. Hos oss møter du leger, kosmetiske sykepleiere og erfarne hudterapeuter som hjelper deg med å ta vare på huden din.

Hudanalyse med Skinscanner

Leter du etter produkter eller behandlinger som passer din hud best? Ved å ta en Hudanalyse med Skinscanner vil hudterapeuten kunne få en dypere forståelse av huden din og anbefale deg riktige produkter og behandlinger.

LES MER

Hudpleie

En klassisk hudpleie er ansiktsbehandling med rens, utklemming og fuktighet. Passer for alle som ønsker en ren og velfungerende hud. Hudterapeuten vil også anbefale deg riktige produkter for din hud.

LES MER

Rynkebehandling

Som en av de første klinikkene i Norge, har vi utført medisinsk rynkebehandling i over 20 år.

Hos oss får du en trygg behandling utført av behandlere med høy fagkompetanse.

LES MER

HydraFacial

HydraFacial er dyprens, fuktighet og glød – alt i ett! Den er meget effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker og passer for alle – også yngre hud og menn.

LES MER

Mesoterapi

Mesoterapi forbedrer hudens tekstur og fylde ved å levere nødvendige næringsstoffer rett inn i huden.

LES MER

IPL-laser

IPL laser er en skånsom og målrettet behandling mot pigmentflekker, og blodkar. Vår fantastiske Alma Laser vil gi deg en effektiv, og tilnærmet smertefri behandling mot hårvekst.

LES MER

CO2 Laser

Fraksjonell CO2 Laser er den mest effektive behandling for hudoppstramming og behandling av arr, rynker og solskader. Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og skaper soner av varme punkter som bidrar til at huden fornyer seg.

LES MER

PRP-behandling

Dette er en vitaliserende hudbehandling hvor blodplasma benyttes for å stimulere hudens cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Metoden benyttes også for å fremme hårvekst.

LES MER
Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill behandling eller konsultasjon