Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Oslo Hudpleieklinikk Medispa microstrom
Microstrøm

Strammer opp slapp hud

Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming. Anbefales kunder som ønsker å opprettholde og oppnå et sunnere, yngre utseende.

Oppstrammende hudforbedring

Microstrøm benyttes ved flere av våre ansiktsbehandlinger. Gjennom å stimulere huden med strøm øker vi opptaket av virkestoffer. Vi legger på serum og kremer som retter seg spesifikt mot den hudtilstanden vi ønsker å forbedre. Deretter masseres huden med de strømførende elektrodene.

Mikrostrømmen når 3-5 millimeter ned i huden og sluser inn de aktuelle virkestoffene slik at de får jobbet i dybden. Strømbehandlingen stimulerer også hudens mikrosirkulasjon, oksygenopptak, og lymfedrenasje, noe som sørger for at avfallsstoffer lettere fraktes ut.

Under behandlingen aktiveres også hudens fibroblastceller, noe som øker kollagen- og elastinproduksjonen. Strømbehandlingen er svært avslappende og behagelig.

Det benyttes ingen nåler og behandlingen har ingen nedetid.

Ved Oslo hudpleieklinikk har vi jobbet med mikrostrøm i mer enn 30 år, og benytter kun de beste apparatene fra ledende leverandører som Biotec.

Dette bør du vite
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Strammer opp muskulatur i ansikt og på hals
  • Forbedrer sirkulasjon
  • Detox og aknebekjempelse
  • Løfter kjeveparti og øyebryn
  • Drenerer lymfer
  • Reduserer solskader og pigment
  • Sørger for optimal produktpenetrasjon
  • Gir jevnere, fastere hud med mer spenst
  • Tilfører fukt og glød
Oslo Hudpleieklinikk Medispa Joanna Wyszynska

Microstrøm øker hudens opptak av virkestoffer

Joanna Wyszynska
Hudterapeut

Joanna har tre års utdannelse fra London College of Beauty Therapy, og har siden 2009 jobbet som hudterapeut. Hun har solid kompetanse på de fleste av våre medisinske hudbehandlinger, og er i tillegg veldig dyktig med hårfjerning og beauty-behandlinger som vipper og bryn og manikyr.

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.
Microneedling
Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.
Microdermabrasjon
Behandlingen har god effekt på alle hudtyper med solskade, ujevn pigmentering eller grove porer eller arr. For alle aldre og kjønn.
Skinscanning 3D hudanalyse
Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år.
Green Peel
Green Peel™ er en naturlig urtepeeling som fjerner døde hudceller og gir umiddelbar synlig hudforbedring.
HydraFacial
Forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr grov hud.
IPL
IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.
Kjemisk peeling
Kjemiske peeling oppnår gode resultater på hud med solskader, rynker, arr, grove porer og misfarget hud.
Rynkebehandling
Med denne behandlingen kan du redusere rynker rundt øynene, i pannen og rundt munnen.
Hyaluronsyrefillere
Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev om nye behandlinger og hudpleieprodukter?

Du er nå med i vårt nyhetsbrev!