Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat
Skinskanning 3D hudanalyse

Hvor godt kjenner du huden din?

Med vårt skinskanning-system kan vi se hvordan huden din har det i dag, og beregne hvordan hudtilstanden vil være om noen år. Hudanalysen gir oss også mulighet til å sette opp en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Få en skreddersydd behandlingsplan

En hudanalyse er et naturlig første steg for alle våre kunder. Vi måler fuktighetsnivå, pigmentskader, poretilstopninger, akne, og sprengte blodkar.

Ved hjelp av hudanalysen kartlegger vi hvilke behandlinger huden din trenger og hvilket hudprogram den vil få best effekt av. Utifra analysen vil våre hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere sette opp et skreddersydd program som sikrer huden din optimal forbedring.

Når du starter på et skreddersydd behandlingsopplegg hos oss, vil huden din bli analysert både før- og etter, slik at vi kan gi deg konkrete svar på hudpleieprogrammets effekt. Ta kontakt og bestill din hudanalyse hos en av våre erfarne hudterapeuter eller kosmetiske sykepleiere.

 

Priser

Skinscanning 3D hudanalyse 30 min kr 600
Skinscanning 3D hudanalyse og hudintro behandling 90 min kr 1 900

 

Dersom du ikke vet hvilken behandling du trenger eller ønsker å sette opp et hudprogram til hjemmebehandling, anbefaler vi å først gjøre en Skinscanning 3D med hudanalyse. Dersom du kjøper produkter for over 2500 kroner, vil kostnaden trekkes fra i den totale prisen.

Jeg setter opp ditt personlige hudprogram

Astri Tidemann Logan
Kosmetisk sykepleier

Astri har jobbet i Oslo Hudpleieklinikk Medispa siden 2012. Hun har spesialisert seg på injeksjonsbehandlinger og holder seg kontinuerlig oppdatert på nye behandlinger og teknikker ved å delta på kurs i inn- og utland.

Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.