Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

VINTERPLEIE

I vintermånedene er det essensielt å tilpasse hudpleierutinen for utfordringene som følger med kaldt vær og lav luftfuktighet.

Hudbarrieren er ekstra sårbar i denne perioden. Fuktighet og næring i tillegg til antioksidanter vil bidra til å skape en beskyttende skjold mot miljøpåvirkninger og kulde.

Her har vi samlet et utvalg av produkter som alle inneholder ingredienser som vil bidra til å pleie, beskytte og styrke huden.

RENS

I vinterkulden er det viktig å velge skånsomme og fuktighetsbevarende renseprodukter for å ta vare på hudens naturlige balanse. Disse vil bidra til å rense huden skånsomt samtidig som den opprettholder nødvendig fuktighet.

TONER

Toneren forbereder huden din for påfølgende produkter og hjelper til med å opprettholde en sunn og hydrert hudbarriere gjennom vinteren.

PEELING

Vinteren er en tid der huden trenger forsiktig peeling som hjelper med å fjerne døde hudceller uten å strippe huden for fuktighet.

En enzympeeling bidrar til å eksfoliere skånsomt og gir samtidig næring til huden.

BEHANDLENDE SERUM

Serum med antiinflammatoriske egenskaper er ideelle for å bekjempe rødhet og sensitivitet og vil bidra til å gjenopprette hudens balanse og etterlate den myk, smidig og beskyttet.

BESKYTTENDE DAG SERUM

Et antioksidantserum styrker kollagenproduksjonen hjelper til med å opprettholde hudens elastisitet, noe som er spesielt viktig når kulden kan føre til at huden føles strammere. I tillegg har serumene antiinflammatoriske egenskaper som kan berolige irritert vinterhud.

FUKTIGHETSGIVENDE SERUM

Disse serumene er formulert med høykonsentrerte ingredienser som binder fuktighet i huden. De gir en rask og effektiv fuktighetsboost, noe som er avgjørende for å motvirke vinterens uttørkende effekter på huden.

MASKE

Disse maskene er formulert med rike ingredienser som virker beroligende og nærende. De gir intensiv hydrering på kort tid og lindrer tørr og stram hud.

FUKTIGHETSKREM

En god vinterfuktighetskrem bør være rik og nærende. Ingredienser i disse kremene låser inne fuktigheten og bidrar til å forhindre fuktighetstap og styrke hudens beskyttende lag.

ØYEKREM

Det tynne og delikate huden rundt øynene er spesielt utsatt for kulden. En god øyekrem gir en beskyttende barriere som hindrer fuktighetstap og beskytter mot kald vind og tøffe værforhold.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være først ute med oppdateringer på nyheter, kampanjer, hudtips og personaliserte tilbud til deg som kunde.
Du kan når som helst melde deg av igjen.

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon