Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

I jungelen av tips og råd om hvordan du oppnår sunn og strålende hud, er det én oppfordring som de fleste hudeksperter stiller seg bak.

Daglig bruk av antioksidanter og solbeskyttelse er avgjørende for å reparere og beskytte huden.
Å kombinere disse elementene beskytter ikke bare huden mot skadelige UV-stråler, men forebygger også tegn på tidlig aldring, som rynker, fine linjer, volum og spenst. 

For å gi en forståelse av okisdativt stress på en enkel måte, kan vi sammenligne huden med frukt.
Når frukt utsettes for luft, starter en oksidasjonsprosess og den vil gradvis bli brun og til slutt råtne.

Huden er daglig utsatt for UV – stråler, forurensning og blått lys fra skjermer. 
Dette er noen av faktorene som fremkaller oksidativt stress i huden. Når det blir for høyt oksidativt stress vil ikke huden klare å produsere nok beskyttelse og cellene vil gradvis brytes ned. 

Ved langvarig påvirkning av oksidativt stress, aksellerer nedbrytningsprosessen av huden og kan også resultere i celledød og permanente skader. Dette vil føre tid permanente tilstander som pigmentforandringer i tillegg til tap av fylde, spenst og glød. 

Når huden blir utsatt for mye okisidativt stress vil hudbarrieren bli svakere. En sterk hudbarriere er avgjørende for optimal hudhelse og for å forhindre kronisk tilstander som Rosacea og langsiktige skader som kan føre til hudkreft.

UV-stråling, forurensning og andre miljømessige stressfaktorer skader hudceller og aksellererer aldringsprosessen.  Antioksidanter spiller en viktig rolle ved å beskytte og nøytralisere det oksidative stresset huden blir utsatt for.

Antioksidanter finnes i vitaminer som Vitamin A, C, B og E og tilbyr forskjellige fordeler for huden. Hudpleieingredienser som inneholder høye nivåer av antioksidanter, er utvinnet av ulike planter og andre naturlige virkestoffer. 

 

 1. Vitamin C (Askorbinsyre): En av de mest populære antioksidantene som hjelper med å jevne hudtonen, og kan redusere synligheten av pigmentflekker. Vitamin C vil også bidra til å stimulere kollagenproduksjonen for å redusere fine linjer.

 2. Vitamin E (Tokoferol): Beskytter huden mot miljømessige skader og fungerer i synergi med vitamin C for å forsterke antioksidantvirkningen. Det er også kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper.

 3. Ferulsyre: En plante-basert antioksidant som effektivt øker effekten av andre antioksidanter som vitamin C og E. Det hjelper med å beskytte huden mot skade fra UV-stråling og forurensning.

 4. Resveratrol: Funnet i druer og rødvin, denne kraftige antioksidanten er kjent for sine anti-aging egenskaper og evnen til å beskytte mot solskader og fremme hudens reparasjonsprosesser.

 5. Grønn te-ekstrakt (Epigallocatechin Gallat): Rik på antioksidanter som kan bidra til å redusere hudirritasjon, roe ned inflammasjon, og beskytte huden mot skader fra frie radikaler.

 6. Niacinamid (Vitamin B3): Ikke bare fungerer denne ingrediensen som en antioksidant, men den hjelper også med å jevne ut hudtonen, redusere fine linjer, og styrke hudens barrierefunksjon.

 7. Koenzym Q10 (Ubikinon): Hjelper med å nøytralisere frie radikaler og kan bidra til å redusere synlige tegn på aldring ved å forbedre hudens fasthet og glatthet.

 8. Retinol (Vitamin A): Kjent for sine anti-aging fordeler, inkludert reduksjon av fine linjer og rynker, forbedring av hudteksturen og stimulering av kollagenproduksjon. Retinol er også en antioksidant som beskytter mot oksidativ stress.

 9. Alfa-liponsyre: En kraftig antioksidant som hjelper med å minimere porene, redusere fine linjer og rynker, og forbedre hudtonen.

 10. Lykopen: En antioksidant funnet i tomater og andre røde frukter og grønnsaker, kjent for sin evne til å beskytte huden mot solskader og forbedre hudens tekstur.

En avansert dagkrem som i tillegg til fuktighet, kombinerer bredspektret solfaktor og antioksidanter, er den enkleste og beste måten du kan forebygge mot aldring, skade og sykdom, og samtidig fremme en sunn, ungdommelig hud.

Mange tenker at den viktigste tiden for solbeskyttelse er når solen er sterkest og temperaturen er høyest. 

Når huden ikke har sett sollys på lenge, har den ingen naturlige forsvarmekanismer. Etterhvert som huden eksponeres for solen, vil den naturlige beskyttelsen gradvis øke og huden blir mer motstandsdyktig.

Våren er derfor den mest kritiske tiden å beskytte huden på. Den beste solbeskyttelsen er å være forsiktig med å utsette huden for direkte sol, bruke høysolfaktor og gradvis tilvenne huden til soleksponering.  
Daglig bruk av dagkrem med solfaktor og antioksidanter, kan være avgjørende for din hudhelse og fremtidige hudkvalitet. 

Å bruke antioksidant-serum er for deg som er ekstra utsatt for miljøpåvirkninger eller er interessert i å beskytte huden optimalt utover det du får  i dagkremen. 

Er du solsensitiv, tidligere blitt solbrent, eller vet at du har risiko for pigmentflekker vil det være en stor fordel å bruke ett antioksidant- serum før du påfører dagkrem med spf. Serumet vil i tillegg til å forsterke beskyttelsen, styrke hudens barrierefunksjon.

Husk at SPF alltid skal påføres til slutt og gjentaes hver 2. time når du oppholder deg i solen.

Normal hud, som er verken for tørr eller for fet, har en balansert sebumproduksjon og en jevn, problemfri tekstur. Selv om denne hudtypen anses som den “ideelle” og minst problematiske, bør personer med normal hud effektivt beskytte huden mot daglige miljømessige utfordringer, samtidig som de bevarer og fremmer hudens naturlige helse og skjønnhet.

Normal hud, som er verken for tørr eller for fet, har en relativt jevn tekstur og minimal sensitivitet, noe som betyr at den kan dra nytte av et bredt spekter av antioksidanter uten mye bekymring for irritasjon.

Vitamin C (Askorbinsyre):
En kraftig antioksidant som ikke bare beskytter mot skadelige frie radikaler, men også bidrar til å lysne huden, redusere hyperpigmentering og stimulere kollagenproduksjon for fastere hud.

Vitamin E (Tokoferol): Komplementerer virkningen av vitamin C ved å forsterke hudens naturlige forsvar mot miljømessige skader og virker samtidig som en utmerket fuktighetsgiver.

Ferulsyre: Forbedrer stabiliteten og effektiviteten av vitamin C og E i hudpleieformuleringer, samtidig som den gir sin egen antioksidative beskyttelse mot solskader og forurensning.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for tørr og dehydrert hud spiller en kritisk rolle i å opprettholde hudens helse, fuktighetsnivå og beskyttelse mot miljømessige skader. Tørr hud mangler olje og kan føles stram og grov, mens dehydrert hud mangler vann og kan se sliten og livløs ut.
Begge tilstandene kan dra nytte av en nøye formulert dagkrem som adresserer både fuktighet og beskyttelse.

Når du velger en dagkrem for tørr og dehydrert hud, er det viktig å se etter produkter som tilbyr en rik, nærende formel som ikke bare adresserer umiddelbare hydreringsbehov, men også gir langsiktig beskyttelse mot solskader og miljømessige stressfaktorer.

Når huden mangler fuktighet, kan den se livløs ut, føles stram og være mer utsatt for fine linjer og rynker. Antioksidantserum for tørr og dehydrert hud er spesielt utviklet for å adressere både behovet for intens hydrering og beskyttelse mot miljømessige skader som kan forverre tørrhet og dehydrering. 

 • Hyaluronsyre: Dette er ikke en antioksidant, men det er en essensiell ingrediens for tørr og dehydrert hud på grunn av dens enestående evne til å tiltrekke og beholde fuktighet i huden. Det hjelper med å plumpe opp huden og redusere synligheten av fine linjer forårsaket av tørrhet.
 • Vitamin C: En kraftig antioksidant som kan bidra til å stimulere kollagenproduksjon, beskytte mot miljømessig stress, og forbedre hudens glød. For tørr hud, se etter serum med en stabil og mild form av vitamin C som ascorbyl palmitate.
 • Vitamin E: Kjent for sine fuktighetsgivende og helbredende egenskaper, vitamin E fungerer i synergi med vitamin C for å styrke hudens forsvar mot oksidativt stress og hjelper med å reparere tørr og skadet hud.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for fet og kombinert hud må nøye balansere behovet for beskyttelse, fuktighet og kontroll av olje og glans.

Fet hud produserer overskuddsolje, som kan føre til blank hud, forstørrede porer, og akne, mens kombinert hud har områder som er både oljete og tørre.

Ved å velge en dagkrem tilpasset fet og kombinert hud, kan du effektivt adressere og balansere hudens unike behov, samtidig som du beskytter den mot miljømessige skadelige påvirkninger.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for fet og kombinert hud må nøye balansere behovet for beskyttelse, fuktighet og kontroll av olje og glans.

Fet hud produserer overskuddsolje, som kan føre til blank hud, forstørrede porer, og akne, mens kombinert hud har områder som er både oljete og tørre.

Ved å velge en dagkrem tilpasset fet og kombinert hud, kan du effektivt adressere og balansere hudens unike behov, samtidig som du beskytter den mot miljømessige skadelige påvirkninger.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for moden hud er avgjørende for å adressere de unike behovene til hud som naturlig opplever tegn på aldring, som fine linjer, rynker, tap av fasthet, og ujevn hudtone.

Når du velger en dagkrem for moden hud, er det viktig å se etter produkter som tilbyr en kraftig kombinasjon av solbeskyttelse, antioksidanter, og hydrerende ingredienser. Dette sikrer ikke bare beskyttelse mot ytterligere skade, men bidrar også til å reparere og revitalisere huden, og adressere de spesifikke bekymringene assosiert med aldringsprosessen.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for moden hud er avgjørende for å adressere de unike behovene til hud som naturlig opplever tegn på aldring, som fine linjer, rynker, tap av fasthet, og ujevn hudtone.

Når du velger en dagkrem for moden hud, er det viktig å se etter produkter som tilbyr en kraftig kombinasjon av solbeskyttelse, antioksidanter, og hydrerende ingredienser. Dette sikrer ikke bare beskyttelse mot ytterligere skade, men bidrar også til å reparere og revitalisere huden, og adressere de spesifikke bekymringene assosiert med aldringsprosessen.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for sensitiv hud krever en nøye balanse av ingredienser som beskytter, lindrer, og styrker huden uten å forårsake irritasjon. Sensitiv hud reagerer ofte negativt på aggressive ingredienser, sterke dufter, og visse kjemiske solfiltre, noe som gjør valget av dagkrem spesielt viktig.

Når du velger en dagkrem for sensitiv hud, er det viktig å se etter produkter som tilbyr både solbeskyttelse og antioksidantfordeler uten å inkludere potensielt irriterende ingredienser. En forsiktig formulering som også fokuserer på hydrering og beroligende egenskaper, kan bidra til å opprettholde hudens helse, komfort og utstråling.

Dagkrem med solfaktor og antioksidanter for sensitiv hud krever en nøye balanse av ingredienser som beskytter, lindrer, og styrker huden uten å forårsake irritasjon. Sensitiv hud reagerer ofte negativt på aggressive ingredienser, sterke dufter, og visse kjemiske solfiltre, noe som gjør valget av dagkrem spesielt viktig.

Når du velger en dagkrem for sensitiv hud, er det viktig å se etter produkter som tilbyr både solbeskyttelse og antioksidantfordeler uten å inkludere potensielt irriterende ingredienser. En forsiktig formulering som også fokuserer på hydrering og beroligende egenskaper, kan bidra til å opprettholde hudens helse, komfort og utstråling.

Ønsker du en konsultasjon?

Vi hjelper deg med rett valg av produkter, eller behandlinger.  

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon