Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Skinbetter Science

Skinbetter Science er det nyeste og mest etterspurte hudpleiemerket på markedet innen medisinsk hudpleie.

Hudpleie entusiaster verden over har vært besatt av dette nyskapende og prisbelønnede merket helt siden det ble lansert i USA i 2015. Gjennom banebrytende ny teknologi leverer produktene gode og målbare resultater på alle typer hud.

Det som skiller de fra andre medisinske hudpleieserier er blant annet Interfuse™–teknologien som sørger for at hudfornyende ingredienser leveres raskt og dypt ned i huden nøyaktig der de trengs, og AlphaRet®, en kraftfull retinoid-teknologi som forebygger hudaldring og gir optimal hudfornyelse med svært liten, eller ingen irritasjon.

Resultatene man får på huden etter å ha brukt Skinbetter Science er så gode at serien har vunnet en rekke priser som en medisinsk hudpleieserie som forynger, beskytter og transformerer hud.

Ny standard innen profesjonell hudpleie

Det ligger flere tiår med grundig forskning bak den teknologien som benyttes i Skinbetter Science. Den vitenskapelige tilnærmingen representerer en revolusjonerende endring i hudpleiemarkedet, og har etablert en helt ny standard innen profesjonell hudpleie.

Skinbetter Science Alto Defense Serum gir maksimal beskyttelse mot miljøpåvirkninger. Serumet inneholder en kombinasjon av 19 kraftige antioksidanter som gir en komplett beskyttelse mot frie radikaler. I tillegg inneholder produktet essensielle fettsyrer og ceramider som gir masse fukt og som beskytter hudbarrieren. Ved regelmessig bruk av serumet, vil huden få en jevnere hudtone, og linjer, rynker og rødhet blir redusert.

Personlige hudprogram

Som en erfaren leverandør jobber de ut i fra det faktum at de beste resultatene kommer med personlige og skreddersydde hudprogrammer, og at du som kunde hos oss, får grundig opplæring i hvordan produktene virker og hvilke resultater du kan forvente på huden din.

Noen av SkinBetter Science’ nøkkelprodukter

AlphaRet ™ Overnight Cream er en nattkrem som reduserer synlig linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Kremen inneholder en unik AlphaRet® teknologi, som består av de to veldokumenterte ingrediensene, alfahydroksysyre (AHA) og et retinoid (A-vitamin). Ved regelmessig bruk vil man få synlig hudfornyelse nesten helt uten irritasjon. I tillegg inneholder produktet glykolsyre som bidrar til å jevne ut hudoverflaten, og samtidig øke effekten av AlphaRet®. Nattkremen tilfører også huden mye fuktighet, og inneholder en kraftpakke med peptider som ytterligere bidrar til å redusere linjer og rynker, i tillegg til antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. En trio av beroligende ingredienser hjelper til å holde huden i balanse. Ved jevnlig bruk kan man forvente en synlig forbedring av huden etter rundt fire – seks uker.

Skincare A-Team Duo Kit

Dette produktsettet fra Skinbetter Science inneholder Alto Defense Serum og AlphaRet Overnight Cream. Denne dynamiske prisvinnende duoen bidrar til å beskytte og korrigere hudens utseende. Dette settet er designet for å jobbe mot det daglige stresset huden blir utsatt for, i tillegg til å redigere linjer og rynker, samt gi en jevnere hudtekstur og hudtone.

SkinBetter Science Skin Rejuvenating Trio

Rejuvenating Trio er hudprogrammet for deg som ønsker produkter som strammer opp, lysner, og gir masse glød. Dette hudpleiekitet inneholder tre grunnleggende hudpleieprodukter: Oxygen Infusion Wash, Even Tone Correcting serum og den uunnværlige AlphaRet Overnight Cream.

Med disse produktene får du den aller beste kombinasjonen av rens, serum og nattkrem.

Våre Skinbetter Science-eksperter hjelper deg

Våre klienter setter pris på at produktene våre gir synlige resultater med få produkter. I tillegg til å være vitenskapelig avansert, tilbyr de en enkel og ukomplisert hudpleie. Det vil si at ett produkt kan levere synlige resultater; to til tre hudforbedrende produkter kan endre hvordan du føler deg med huden din. Uansett sørger Skinbetter Science for at du får merkbare resultater i din hud.

Tenker du at Skinbetter Science kan være noe for deg?

Ta kontakt med en av våre sertifiserte Skinbetter Science-spesialister. De vil hjelpe deg med å så sette opp ditt personlige hudprogram med utvalgte produkter som vil gi best effekt på din hud og hudtilstand.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 22468850, eller send en e-post til kontakt@hudpleieklinikken.no.

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon