Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Behandlinger
Produkter
Time
Chat

Elixir er en ledende norsk cosmeceutical-serie leverandør

Elixir cosmeceuticals hudpleie produkter er utviklet av norske hudleger og er en ledende cosmeceutical-serie her i landet. De aktive ingrediensene som benyttes i produktene kan gjennom forskning vise til dokumentert effekt på vanlige hudproblemer og aldersforandringer i huden. Kremene kan brukes alene eller som en del av et skreddersydd hudprogram. Regelmessig bruk av Elixir cosmeceuticals gir synlige resultater og tydelig hudforbedring på alle typer hud og hudtilstander.

Elixir hudpleie opprettholder og vedlikeholder en sunn hudhelse

Når du bruker produkter fra Elixir Cosmeceuticals blir hudens naturlige funksjoner normalisert, noe som gir en ungdommelig jevn fin hud med masse glød og fukt. Dette takket være aktive ingredienser som blant annet antioksidanter, vitamin A, glykolsyre og enzymer som sørger for å opprettholde og vedlikeholde en sunn hudhelse.

Skreddersydd hudprogram

Filosofien bak Elixir Cosmeceuticals er å fremme sunn og velfungerende hud, og å reparere ulike skader i huden, samt beskytte den mot fremtidige reaksjoner på ytre og indre faktorer. Hovedfokuset til Elixir Cosmeceuticals er hudtilstand, ikke hudtype. I løpet av de ulike årstidene endrer huden seg. Det samme gjennom ulike faser av livet. Derfor er det viktig å bruke et skreddersydd hudprogram som ivaretar din huds utfordringer og problemer. Noe av det Elixir Cosmeceuticals er gode på, er nettopp å sette opp skreddersydde hudprogrammer til alle typer hudtilstander.

Synlige resultater og hudforbedring med Elixir hudpleie

Elixir cosmeceuticals sine produkter er en svært populær hudpleieserie som brukes av både kvinner og menn. Produktene i Elixir Cosmeceuticals er svært aktive. Det er derfor viktig at huden venner seg til dem, spesielt de med for eksempel syre og retinol. Du får synlige resultater og tydelig hudforbedring etter 2-3 ukers bruk av Elixir Cosmeceuticals sin hudpleie produkter. Produktene rengjør huden i dybden og forebygger urenheter. De bidrar også til å bevare hudens fuktighet og gir en jevnere hudtone og mer spenst. I tillegg reduseres solskader, pigmenter og aldringstegn som fine linjer og slapp hud.

Elixir hudpleieprodukter har effektive virkestoffer

Elixir Cosmeceuticals vil kunne hjelpe på en rekke hudproblemer. For hud med akne, rosacea, perioral dematitt og seboreisk eksem anbefales produktet Elixir Sulfactil. Dette produktet inneholder mineralet svovel (10%), som innenfor dermatologi i en årrekke har blitt benyttet i behandling av hudproblemer. Svovel har beroligende egenskaper og tar knekken på bakterier og parasitter.
Studier viser også en forbedring på 50 % ved bruk av svovelholdig krem på seboreisk eksem, rosacea og akne. Når det gjelder kremen Elixir Sulfactil, så kan den brukes i hele ansiktet eller kun på betente områder der det er utbrudd. For best effekt anbefales Elixir Sulfactil som en kur hver dag i 6 uker og deretter 2 ganger i uken for vedlikehold. Elixir Sulfactil kan virke litt uttørkende på huden, og bør kombineres med enten Niactil eller Hydractil.

Elixir Niactil er et av Elixir Cosmeceuticals mestselgende produkt, og ikke uten grunn. Produktet inneholder Niacinamide (B3), som beskytter huden mot skader og fremmer hudforbedring. Produktet, som kommer i geleform, kan brukes av alle i alle aldre. Virkestoffet Niacinamide øker hudens immunforsvar ved å blant annet beskytte langerhans-cellene i huden. Disse er ansvarlige for beskyttelse og reparasjon, og blir skadet ved soleksponering. Niacinamide beskytter mot solskader, og har en betennelsesdempende effekt. Virkestoffet har også en forebyggende effekt på pigmentforandringer i huden. Det anbefales å bruke Niacinamide i kombinasjon med solfaktor. Niacinamide bidrar også til å holde på hudens fuktighet slik at den blir mykere og smidigere. Elixir Niactil egner seg derfor svært godt til bruk på tørr hud og hud med atopisk eksem. Men Niacinamide har også en rekke andre positive effekter på huden.
Virkestoffet bidrar til å regulere talgproduksjonen, derfor egner Elixir Niactil seg også godt som en krem til ungdomshud. Har du en voksen, talgrik hud, kan Elixir Niactil brukes som et serum. Elixir Niactil 4% bidrar også til å øke hudens produksjon av kollagen og elastin, noe som bidrar til å redusere fine linjer og rynker.

Lurer du på om Elixir Cosmeceuticals kan være noe for deg? En hudterapeut vil kunne hjelpe deg med å sette opp et hudprogram som vil gi best mulig resultater på din hud. Ta kontakt med oss på telefon 22468850, eller send mail til post@hudpleieklinikken.no