Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

På Jakt Etter En God Fuktighetskrem ?

Fuktighetskrem er en uunnværlig del av enhver hudpleierutine, uavhengig av årstid, men våren bringer med seg spesielle grunner til hvorfor dette er tiden for å investere i en krem som er perfekt tilpasset dine behov.

Fuktighetskrem har en kritisk funksjon; den hjelper med å opprettholde hudens hydreringsnivå ved å låse inn fuktighet, beskytter mot miljøskader, og støtter hudens naturlige barriere. Dette er essensielt for å bevare en sunn, strålende hud.

Etter vinterens tørre og kalde måneder kan huden være ekstra tørr og trenger fornyelse. Våren med sitt mildere klima og økte fuktighetsnivå i luften er den perfekte tiden for å revurdere din hudpleierutine og tilpasse valg av fuktighetskrem.

En fuktighetskrem som er “bra” betyr at den ikke bare tilfører fuktighet, men også støtter hudens behov uten å forårsake irritasjon. Det betyr at den:

  • Er rik på næringsgivende ingredienser som hyaluronsyre for tørr hud, niacinamid for fet hud, og beroligende ekstrakter for sensitiv hud.
  • Har en tekstur som passer din hudtype – lettere formuleringer for fet hud og rikere kremer for tørr hud.
  • Inneholder antioksidanter for å beskytte mot frie radikaler.

FUKTIGHETSKREM FOR TØRR HUD

Tørr hud har behov for rike, nærende kremer som inneholder hyaluronsyre, ceramider og naturlige oljer.
Mariner huden godt inn med fuktighetskrem på kvelden, så vil de døde hudcellene lettere slippe og ny myk hud vil komme frem på en skånsom måte. 

FUKTIGHETSKREM FOR FET HUD

Velg en fuktighetskrem med en lett, ikke-komedogen formulering som ikke tetter porene eller forverrer hudens naturlige oljeproduksjon.
Vannbaserte fuktighetskremer er ofte det beste valget for fet hud, da de tilfører nødvendig hydrering uten å føles tunge eller fete.

FUKTIGHETSKREM FOR SENSITIV HUD

Sensitiv hud trenger å bli beroliget, hydrert og beskyttet, og redusere risikoen for irritasjon og ubehag. Ingredienser med anti-inflammatoriske egenskaper vil bidra til å redusere rødhet og inflammasjon i sensitiv hud.

FUKTIGHETSKREM FOR MODEN HUD

Moden hud kan ha en tendens til tørrhet, tap av fasthet, synligheten av fine linjer og rynker, samt en generell nedgang i hudens glød.
Ved å velge en fuktighetskrem spesialtilpasset behovene til moden hud, kan du bidra til å adressere aldringstegn, forbedre hudens fasthet og elastisitet, og opprettholde en sunn, strålende glød.

Bli medlem hos oss og få bonusrabatter og ekslusive fordeler!

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon