Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Alt du trenger å vite om PRX T 33

Alt du trenger å vite om PRX-T33 peeling.

Er du interessert i en usedvanlig rask, effektiv og smertefri hudforyngende behandling uten nedetid? Da kan PRX-T33 være perfekt for deg. 

Den aller nyeste peelingen på markedet er biorevitaliseringspeelingen, PRX T33. Dette er en helt ny generasjon kjemisk peel som er designet for å revitalisere huden uten å eksfoliere den. Ja, du leste riktig! I motsetning til de fleste andre kjemiske peelinger på markedet, forynger nemlig PRX-T33 huden din, uten at du trenger å flasse i flere dager. Derfor har PRX T33 blitt en svært populær hudbehandling som alle kan ta for en generell hudforbedring, men som også har god effekt på blant annet arr, akne, hyperpigmentering, rynker og store porer.

Medisinsk peeling uten nedetid

PRX-T33 er en peeling av medisinsk kvalitet som inneholder trikloreddiksyre, hydrogenperoksid og kojinsyre. Biopeelingen trekker ned i huden og stimulerer til produksjon av kollagen, som bidrar til hudfornying. Resultatet blir en strålende og forynget hud med jevnere hudtone, sammen med fantastisk glød og god sirkulasjon.

Slik foregår behandlingen

Huden blir renset og tørket godt før den kjemiske peelingen påføres. Peelingen legges direkte på behandlingsområdet, hvor den masseres forsiktig inn i huden til den er fullstendig absorbert. Den kjemiske peelingen vil da trenge helt ned til hudens dermale og basale lag.

Peelingen påføres flere ganger i løpet av en 30-minutters økt. Deretter vil den vaskes og skylles av, før fuktighetskrem legges på det behandlede området. 

Den kjemiske peelingen, som har blitt absorbert av huden din, vil sette i gang biologiske prosesser på cellenivå, spesielt gjennom produksjon av kollagen og elastin. Huden på de behandlede områdene vil begynne å fornye seg selv, og bli jevnere, strammere og mer hydrert. 

Hvilke resultater får man?

PRX-T33 er en effektiv kjemisk peeling som gir synlige resultater etter kun én behandling. Dette inkluderer oppstramming av slapp hud, mykgjøring og reduksjon av rynker og fine linjer, reduksjon i arrdannelser, melasma og akne, samt reduksjon av store porer.

Huden får også masse glød og en jevnere hudtone.

Antall behandlinger tilpasses individuelt og avtales sammen med din behandler.

Hvilke områder kan behandles?

Peelingen blir mest benyttet til behandling av huden i ansiktet, men kan også brukes på andre områder av kroppen; blant annet hals, decollete og hender.

Er det noen nedetid?

Det er null nedetid med denne kjemiske peelingen, og du kan gå tilbake til jobb og normal hverdag umiddelbart etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan du oppleve mild rødhet, lik en lett solbrenthet, som vil avta i løpet av noen timer.

Har du spørsmål om vår nye PRX-T33? Ta kontakt med oss på telefon: 22468850, eller send mail til post@huhdpleieklinikken.no

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon