Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

God hudhelse starter med HydraFacial

Få ren, frisk og glødende hud med vår populære HydraFacial– helt uten nedetid!

HydraFacial er hudforbedring på sitt beste. Behandlingen forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Med HydraFacial oppnår du en skikkelig dyprens, effektiv peeling, bedre sirkulasjon, økt oksygenopptak og bedre utskillelse av avfallsstoffer. I tillegg sluses det inn aktive næringsstoffer som hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, peptider og kraftige antioksidanter, slik at huden din får nøyaktig det den trenger for å fungere optimalt.

HydraFacial passer for alle – også tenåringer og menn. Behandlingen kan også utføres på gravide og ammende.

HydraFacial gir ren, frisk og glødende hud

HydraFacial er, for oss terapeuter i Oslo Hudpleieklinikk Medispa, et viktig behandlingsverktøy for å oppnå total hudforbedring ved å gjenskape ren, frisk og glødende hud. Vi kaller HydraFacial for detox, dyprens og antiage på sitt beste. Alle som tar en HydraFacial-behandling får umiddelbart synlig resultat. Huden etterlates ren og sunn med masse fukt og glød. Behandling med HydraFacial er derfor spesielt effektiv på tilstoppede porer, grove porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr, grov hud. Mange opplever også HydraFacial-behandlingen som en ren velværebehandling, blant annet fordi huden blir massert med et lett vakuumsug.

Hva går behandlingen ut på?

HydraFacial kombinerer rens, kjemisk peeling, eksfoliering og innslusing, så dette er en behandling som går over flere steg. Først renses porene i dybden og deretter tilføres en blanding av aktive ingredienser og næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. I HydraFacial-behandlingen benyttes det en helt ny teknologi, kalt Vortex-Fusion, som erstatter manuell eksfoliering og dyprens. Huden sluses inn med en cocktail av ulike serum. Disse sørger for å løse opp døde hudceller og overflødig talg. Deretter jobber vi med et lett vakuumsug som ”støvsuger opp” avfallsstoffene fra huden. Etter at rensesekvensen er over, brukes vakuumsuget til å øke blod- og lymfesirkulasjonen. Til slutt sluses det inn virkestoffer som målrettet gir huden din nøyaktig det den trenger.

Her er behandlingens 5 trinn:

  1. Renser og eksfolierer
  2. Løser opp talg og tette porer
  3. Lysner og jevner ut huden
  4. Reduserer fine linjer og rynker
  5. Gjenoppbygger og fukter

Vi i Oslo Hudpleieklinikk Medispa er eksperter på HydraFacial. Vårt mål er at din hud skal fungere på sitt beste.

Ta kontakt med våre dyktige Hudterapeuter på tlf. 22 46 88 50, eller på e-post: ohkmedispa@hudpleieklinikken.no for mer informasjon om HydraFacial.

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon