Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Oslo Hudpleieklinikk reddet huden min!

Artist Anine Stang har i flere år slitt med plagsom voksen-akne. Et behandlingsopplegg med HydraFacial og et personlig tilpasset hjemmebehandlingsprogram ble redningen.
Tenk at det skulle være så enkelt!

Anine forteller

– Jeg hadde nesten gitt opp. De siste årene har jeg prøvd det meste av produkter og behandlinger for å få bli kvitt akne-problemet. Noe har gitt resultater på kort sikt, men kvisene har alltid kommet tilbake etter et par-tre uker.

– Jeg hadde nesten gitt opp. De siste årene har jeg prøvd det meste av produkter og behandlinger for å få bli kvitt akne-problemet. Noe har gitt resultater på kort sikt, men kvisene har alltid kommet tilbake etter et par-tre uker.

Anine slet med store betente kviser langs kjevebeinet og rundt nese og munn. I tillegg fikk hun store smertefulle byller bak ørene.

Anines hud var svært tilstoppet, sår, dehydrert og tørr

– Jeg har alltid trodd at hudproblemene mine var hormonelle, men da jeg kom til Oslo Hudpleieklinikk ble jeg fortalt at de skyldtes dårlig sirkulasjon i lymfesystemet. Takket være god behandling og oppfølging fra Oslo Hudpleieklinikk er huden min endelig fin igjen, og jeg har ikke hatt en eneste kvise på over et halvt år.

Da Anine kom til Oslo Hudpleieklinikk hadde hun en hud med ubalanse på forskjellige nivåer. Anines hud var sår, tørr og dehydrert, og hun hadde en hel del tilstopping på kinn og hake som følge av dårlig lymfesirkulasjon. For å bringe huden tilbake i balanse igjen var det svært viktig å få løst opp i tilstopningene. Til dette brukte jeg behandlingen HydraFacial som en kur med ukentlig behandling i fire uker. Som hjemmepleie har hun brukt rens, serum og fuktighetskrem. I tillegg, som en del av hjemmerutinen, har hun brukt Peel Pads og fuktighetsmaske et par ganger ukentlig. Vi har deretter fulgt opp med HydraFacial vedlikeholds-behandlinger hver annen måned, og etter hvert som huden har blitt bedre, har vi endret litt på hjemmebehandlingen.

Sliter du med de samme hudproblemene som Anine Stang?

HydraFacial er en unik behandling som gir svært gode resultater, og som passer alle hudtyper og hudtilstander. Vi setter sammen et individuelt behandlingsopplegg til din hud.

Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill behandling eller konsultasjon