Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Slik er jeg trygg på at jeg bruker riktig hudpleie i svangerskapet.

Mariann Thomassen (42) er kjent som frontfigur i bandet Surferosa. Hun er også gründer og daglig leder av PopJoy Booking – et eget formidlingsbyrå for jente-DJs i Norge. I tillegg har hun den siste tiden engasjert seg sterkt i debatten om en trygg og god fødsel med far tilstede. Med andre ord; hun er en travelt opptatt dame.

Om få dager får lille Maja Rose en lillesøster, og familien på tre blir fire.

– Alt er klart og jeg gleder meg til å ta imot den lille, forteller hun.

– Det er en selvfølge for meg å passe ekstra godt på huden under svangerskapet og i tiden etterpå.

Mariann har siden 2019 gått regelmessig til hudpleiebehandlinger i Oslo Hudpleieklinikk Medispa. Starten på hennes behandlingsregime var hudkonsultasjon med 3D skinscannings-bilder, og vurdering av hudtilstand og livstil. Denne oppstarten la grunnlaget for et riktig hjemmeprogram tilpasset hennes hud.

Her føler jeg meg trygg og ivaretatt

– Jeg heier på rynker. Det handler om at man har levd litt. Men jeg ønsker selvsagt å ha en sunn frisk hud med glød i ansiktet. Blir det mindre rynker av det, så er det fint, sier hun.

I tenårene hadde Mariann en del hudproblemer, og som voksen, med et tett konsertprogram og mye reising, opplevde hun til tider at huden lett ble ubalansert og sensitiv.

– Da jeg omsider fant min plass i Oslo Hudpleieklinikk Medispa, fikk jeg endelig huden i balanse, og jeg har aldri hatt finere hud, sier hun og legger til:

– Nå som jeg er gravid, er det spesielt viktig for meg å pleie huden godt. Heldigvis er jeg godt ivaretatt. Terapeutene her vet hvilke produkter jeg kan bruke, og hvilke hudbehandlinger jeg burde ta under svangerskapet.

Hvilke forandringer opplevde du i huden etter at du ble gravid?

– Jeg fikk tørrere hud, og den ble mer sensitiv og rød. I tillegg fikk jeg noen kviser. Men jeg vet at mangel på den optimale søvnen og endringer av hormonbildet igjennom svangerskapet, kan påvirke huden. Det var derfor godt å få hjelp av ekspertene i Oslo Hudpleieklinikk Medispa. De har imponerende kunnskap om hud og hudpleie, og ikke minst; lang erfaring i å behandle gravide.

Har du endret noe i hudpleien din etter at du ble gravid?

– Jeg visste at det var en del virkestoffer som burde unngås, så jeg byttet ut hudprogrammet mitt. Hudterapeuten min tok en ny skinscanning, og satte deretter opp et nytt hudprogram basert på bildene.

Resultatet er at huden min har vært fin under hele svangerskapet. Jeg har hver måned også gjort gode fuktighetsbehandlinger med lymfedrenasje og spesialmasker. Jeg tenker at dette har vært avgjørende for at huden min har vært i balanse hele tiden, sier Mariann.

Mange gravide får hormonelle hudproblemer

Anne Berit Eide er eier av Oslo Hudpleieklinikk Medispa. Hun har mer enn 30 års erfaring som hudterapeut, og har opp igjennom årene hjulpet mange med hudutfordringer i forbindelse med svangerskap.

– Mariann har helt rett i at de hormonelle endringene som skjer i kroppen under et svangerskap påvirker huden. Da er det klokt å gjøre noen endringer i de daglige hudpleierutinene, også når det gjelder hvilke behandlinger men kan ta. Selvsagt er kostholdet også viktig. Det du spiser påvirker helt klart huden, men jeg vet at Mariann har et godt kosthold med essensielle fettsyrer, og nok vann som smører og hydrerer huden fra innsiden, sier hun.

Eide legger til at det er spesielt viktig å være ekstra grundig med solbeskyttelsen fordi de hormonelle endringene blant annet kan gi kraftige pigmentforstyrrelser. Sørg også for å bruke riktige og trygge produkter.

– Til Mariann har vi valgt ut produkter fra Elemis, som er en ledende aktør innen plante- og algebasert hudpleie. Elemis har flere produktprogrammer til gravide som er trygge å bruke, og som gir gode resultater på huden.

Hvordan opplever du hudpleieproduktene fra Elemis?

 – Nå i graviditeten er jeg sensitiv når det gjelder dufter. Samtidig er det deilig å skjemme seg litt bort med de deilige luksuriøse kremene fra Elemis. For meg er det å pleie huden godt, spesielt nå, min egen ”me-time”. Jeg koser meg, samtidig som huden blir fløyelsmyk, og med Elemis vet jeg at jeg bruker produkter av topp kvalitet, sier en fornøyd Mariann.

«Vi takker for besøkene fra hyggelige Mariann – en flott dame og ha i klinikken. Vi ønsker deg lykke til!»

Elemis Papaya enzyme peel

Dynamic Resurfacing Facial Pads

Pro Collagen Rose hydro mist

Pro Collagen Marine cream SPF 30

Pro Collagen advanced eye treatment

Pro Collagen Neck & decollete balm

Pro Collagen Overnight Matrix

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon