Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Her er renserutinene du bør ha i sommer

Å rense huden etter en lang dag med sol, bading og gjentatte ganger smøring av SPF er viktig. Sol, salt og kjemikalier må fjernes fra huden for at den skal regenerere seg optimalt om natten. Slik vil huden stråle, ikke tørkes ut og ikke minst brunfargen vil bli finere.

Kremer med SPF inneholder ofte oljer som best renses av med en oljebasert rens. Disse rensene er milde for huden og kan enkelt kombineres med ditt eksisterende hudprogram. Du renser først med en oljebasert rens og deretter bruker du den rensen du vanligvis bruker.

Har du behov for å dyprense huden kan du også kombinere det med en oljebasert skrubb et par ganger i uken. Husk at hele kroppen trenger pleie. Derfor har vi satt opp denne guiden.

Her er renserutinen du bør ha i sommer


1. Rens og skrubb ansiktet med olje

Disse produktene er effetkive, milde mot huden og fjerner solkrem og sminke. De passer for alle hudtyper.


2. Rens huden på kroppen

Også huden på kroppen har godt av å renses ordentlig. Dette bidrar til at huden får tilført den fuktigheten og næringen den trenger og styrker beskyttelsen den trenger i solen.


3. Skrubb kroppen

Etter en god rens er det deilig for huden å bli peelet slik at døde hudceller forsvinner og huden kan regeneres. Huden vil bli mer fuktig og brunfargen jevnere.


4. Smør deg inn

Når huden renset og peelet etter en lang dusj er det ingenting som er så deilig som å smøre seg inn med en nydelig body lotion. Smør deg inn og nyt sommeren!


For deg som bruker vannfast mascara

Mascaraen er viktig å få av slik at ikke vippene ikke blir skadet.

Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon