Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Vurderer du en rynkereduserende behandling?

Vurderer du å ta en rynkereduserende behandling? Da er det tre spørsmål du bør stille deg:
  • Har behandleren nok erfaring og er sertifisert?
  • Benyttes det godkjente produkter?
  • Får du oppfølging?

Hyaluronsyrefillere og andre rynkereduserende produkter har blitt anti-age behandlingens viktigste metode for behandling av rynker og volumtap. Der man tidligere måtte legge seg under kniven, kan en dyktig kosmetisk sykepleier eller lege nå få til rynkereduksjon og volum som gir et naturlig og fint resultat.

Det viktigste du kan gjøre når du har bestemt deg for å foreta en slik behandling er at du er kritisk og bevisst når du velger behandler og behandlingssted.

Erfaring, videreutdanning og hygiene

Dette er avgjørende for en trygg behandling et godt resultat. Som kunde hos oss på Oslo Hudpleieklinikk blir du ivaretatt av noen av de mest erfarne injeksjonsbehandlerne i Norge. Med erfaring fra 2001 og stort fokus på høy kvalitet er Oslo Hudpleieklinikk blant de ledende i Norge på disse behandlingene. Det har også vært viktig for oss at det er et team som hele tiden har fokus på å lære de siste teknikkene, delta på kurs og opparbeide viktig erfaring. Vi behandler blant annet med Restylane , Juvederm og Stylage; alle anerkjente og godkjente produkter. Vi er svært stolte av den erfaringen våre behandlere har.

Konsultasjon og oppfølging

Mange kunders store frykt er å miste mimikken og at det skal bli for tydelig for andre at man har tatt en rynke-reduserende behandling. Alle våre behandlinger starter med en gratis konsultasjon hvor vi informerer om våre behandlingsprosedyrer, og sammen med deg finner vi ut hvilken behandling du skal ha. En viktig oppgave ved konsultasjonen er å kartlegge dine forventninger til behandlingen slik at du blir fornøyd. Velger du å behandle rynkene dine hos oss, får du alltid en gratis oppfølgingstime etter cirka to uker.

Våre ansvarlige leger og våre kosmetiske sykepleiere har høy ekspertise og mange års erfaring med å sette rynkereduserende behandlinger.

Behandling som er tilpasset deg

Det har alltid vært viktig å ha kundens behov i fokus, og heller sette litt for lite, enn litt for mye. Det er viktig og å kartlegge forventninger og behov i forkant. Vi ser hva som vil passe best for deg, og vi analyserer ansiktets muskulatur for å kunne tilpasse behandlingen til ditt ansikts anatomi og dermed gi deg det beste og mest naturlige resultatet. Vårt motto er: Det er bedre å gjøre litt av gangen i stedet for å gjøre mye på en gang!

Noen av områdene vi behandler med Botox og Hyaluronsyre

Sinnarynken

Rynker mellom øyebrynene oppstår som følge av sterk muskulatur i pannen og mysing. Disse kan effektivt behandles med små mengder botox.

Kråketær

Etter hvert som de såkalte kråketærne rundt øynene blir mer permanente, kan du roe ned muskulaturen ved å injisere botox eller bruke ørsmå mengder med hyaluronsyrefiller.

Mørke ringer og groper under øynene

Noen dråper hyaluronsyre, med teknikken Tear Through, kan fjerne mørke ringer og groper under øynene.

Rynker rundt munnen

Ørsmå mengder med botox kan hemme muskelaktiviteten og glatte ut små rynker, og i tillegg kan vi bruke små mengder fillere som fukter huden og glatter ut de små «røyke-linjene» som har en tendens til å dukke opp på overleppen.

Lepper

Små mengder med hyaluronsyre kan gi volum og spenst til leppene og gjenskape den naturlige formen.

Løfte brynene

Injeksjoner med botox kan løfte øyebrynene og gi et mer åpent blikk.

Løfte munnvikene

Når huden i og rundt munnen mister spenst, begynner munnen å peke nedover. Noen få injeksjoner med hyaluronsyrefillere kan løfte munnvikene opp igjen.

Fuktighetsbehandling for tørr hud

Det nyeste hyaluronsyreproduktet er en filler som legges rett under huden. Og har fantastiske resultater ved å tilføre huden fuktighet fra innsiden. Denne behandlingen sitter i opp til ni måneder.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis konsultasjon, eller ring oss dersom du har noen spørsmål

Rask levering

med Instabox og Bring

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon