Velg et sted for å fortsette
MAJORSTUEN SENTRUM GRÜNERLØKKA Lukk
Hudfornying med Fraksjonert CO2 Laser
CO2 Laser

Hudfornying med Fraksjonert CO2 Laser

Fraksjonell CO2 Laser er den mest effektive behandling for hudoppstramming og behandling av arr, rynker og solskader. Et nettverk av laserstråler sendes ned i huden og skaper soner av varme punkter som bidrar til at huden fornyer seg.

Fornyer ansiktshuden med kun én behandling

Fraksjonert CO2 Laser er en effektiv og sikker metode for å behandle slapp hud, arr etter akne, og solskader som pigmentflekker og fine linjer og rynker. Behandlingen går ut på at laserstrålene går ned i dermis (hudens midtre lag) der de stimulerer cellene til å fornye seg. Dette vil bidra til en foryngelse av huden på sikt. De vanligste områdene å behandle er rundt munnen og øynene, men for en generell hudforbedring brukes laseren over hele ansiktet. Behandlingen utføres med bedøvelse. Synlig resultat vil komme etter noen uker. Resultatet vil bli bedre og bedre etter hvert som tiden går, og optimal effekt vil oppnås cirka 12 måneder etter første behandling. Behandlingen egner seg best for lyse hudtyper, da mørke hudtyper er mer utsatt for pigmentforandringer. I konsultasjonen vil legen avgjøre hvor dypt i huden laseren skal behandle. Behandlinger som foregår i det øverste hudlaget har mindre nedetid enn de behandlingene som går mer i dybden. De første dagene etter behandlingen vil huden være rød og litt hoven. Rødheten kan vedvare i noen dager. Vi setter opp et hudprogram med hjemmeprodukter som du må følge i tiden etter behandlingen.

Har du infeksjoner i ansiktet som kviser og herpes, kan du ikke behandles. Vi behandler kun frisk hud. Det er også viktig at du ikke har brukt A-vitamin-tabletter det siste året før behandling. For å unngå pigmentforandringer er det viktig at du unngår direkte sollys de første tre månedene etter behandlingen, og bruker solbeskyttelse (SPF 50) hver dag.

Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å se om behandlingen er egnet for deg.

  • Strammer opp huden
  • Fjerner pigmentflekker/solskader
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Reduserer porer
  • Gir jevnere hudoverflate
  • Gir bedre hudtone med masse glød
  • Reduserer arr og strekkmerker
Oslo Hudpleieklinikk Medispa Tatiana Smal

Lege Tatiana Smal

Tatiana Smal
Lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Dr. Tatiana Smal var ferdig utdannet lege i 2009 fra Grodno State Medical University i Hviterussland. Hun har siden spesialisert seg på estetisk medisinsk behandling ved Universitetet i Moskva. Hun er ekspert på alle typer hudtilstander, og holder seg kontinuerlig oppdatert på det siste nye innen estetisk medisinske behandlingsteknikker.

Populære behandlinger

Vakker hud trenger omsorg og pleie. Alle våre behandlinger gir målbare resultater for huden din. Vi er oppdatert på hvilke metoder og teknikker som er best for deg og tilbyr skreddersydd behandlingsopplegg basert på analyse av din hud.
Green Peel
Green Peel™ er en naturlig urtepeeling som fjerner døde hudceller og gir umiddelbar synlig hudforbedring.
HydraFacial
Forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer. Effektiv på tilstoppede porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr grov hud.
IPL
IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar og uønsket hårvekst. Vi bruker også IPL til akne og kollagenstimulering.
Microneedling
Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker.
Microstrøm
Microstrøm er en hudforyngende behandling som gir glød, mykhet og betydelig oppstramming.
Rynkebehandling
Med denne behandlingen kan du redusere rynker rundt øynene, i pannen og rundt munnen.
Hyaluronsyrefillere
Med hyaluronsyre kan vi gjenskape volum i ansiktet, løfte munnvikene og stramme opp huden langs kjeven.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vil du motta nyhetsbrev om nye behandlinger og hudpleieprodukter?

Du er nå med i vårt nyhetsbrev!