Din handlekurv

VI HAR BEHANDLET HUD SIDEN 1990

Fra fordommer til Wow!

Dette bør jo kvinner som meg vite!

Fay Skandsen (55) er gründer og motivasjonscoach for Fayhouse. Hun er fargerik og inspirerende og står blant annet bak arrangementet «Sisterhood» som inspirerer kvinner til å stå sterkere i seg selv og finne sin egen kraft.

Jeg hadde egentlig ikke tro på hudpleie og tenkte at det ikke var noe for meg. Jeg tenkte at å rense huden og ta på en god krem var en bra nok hudpleierutine. Dessuten har jeg jo sett en del overbehandlede ansikter, så jeg hadde visse fordommer mot hudpleieklinikker.

Men etter hvert så jeg jo at linjene i ansiktet ble litt skarpere og dypere, spesielt den mellom brynene, og jeg syntes jeg så litt sliten ut, noe som ikke harmonerte med hvordan jeg følte meg inni, så jeg bestemte meg for å undersøke litt og se om det var noe jeg kunne gjøre med det.

Ble møtt av kunnskapsrike hudterapeuter

Jeg tok kontakt med Anne Berit Eide, som startet Oslo Hudpleieklinikk Medispa for 32 år siden. Jeg hadde hørt så mye bra fra mange om klinikkene, og visste at dette var et seriøst sted med høy kompetanse på det de driver med. 

I klinikken ble jeg ønsket velkommen av kunnskapsrike terapeuter som forklarte meg at man ikke endrer utseende ved å ta en rynkebehandling, så det endte med at jeg valgte å behandle bekymringsrynken, i tillegg til å ta en konsultasjon med hudanalyse.

Vi startet med Skinscanning 3D Hudanalyse, som er et fotosystem som viser bilder av huden i dybden, slik at man virkelig får se hva som foregår under overflaten.

Jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut av hva bildene avslørte. Jeg trodde faktisk at huden min var bedre enn den var, men den var dehydrert, ujevn og ganske solskadet med pigmentforandringer og rødhet fordi jeg har vært slurvete med solkremen. Det var både fint og vondt å se huden min på den måten.

May-Britt Morad, hudterapeut med 30 års erfaring innen hudhelse, og Dr. Tatiana Smal, med spesialisering i hud og estetisk medisin, har behandlet huden min i cirka ett år.

Behandlingsprogrammet har bestått av forskjellige hudforbedrende prosedyrer som må ha trygge intervaller mellom hver behandling. Vi startet med «bekymringsrynken», og dagen etter begynte jeg på et hjemmeprogram med den medisinske hudpleieserien, Skinbetter Science, og fikk tips om gode rutiner som jeg virkelig har tatt på alvor.

Etter 14 dager fikk jeg høre av familie og venner: «Så flott du er, har du vært på ferie?»

Flere hudforbedrende behandlinger

Jeg har tatt CO2 -Laser for å redusere solskader og få en jevnere hudoverflate, samt IPL for å behandle rødhet i huden, i tillegg litt mesoterapi og Skinbetter Science-behandlinger i klinikk. Under hele perioden har jeg fulgt opp hjemme med mitt skreddersydde hudprogram.

Noen av behandlingene har medført nedetid i form av litt hevelse og rødhet, men ikke så mye som jeg hadde trodd. Og så har jeg selvfølgelig brukt solfaktor hver dag – noe jeg må innrømme at jeg ikke gjorde før.

Alt det jeg har fått lære om hvordan min hud fungerer, og hva jeg kan gjøre for å bevare en vital og frisk hud, har fått meg til å gå fra fordommer til Wow! Dette bør jo kvinner som meg vite! Å ta vare på huden betyr ikke at man endrer utseende. Jeg ser fortsatt ut som meg selv, men har blitt en mer opplagt versjon med mye jevnere og friskere hud.

Les mer om Skinbetter Science her

Rask levering

1 - 2 dager

Medlemskap

Bonusfordeler og gratis frakt

Chat med en hudterapeut

Ta kontakt for personlig veiledning

Sikker betaling

Klarna,Vipps, Visa, Mastercard

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

Bestill Behandling Eller Konsultasjon